Gökkuşağı Engelli İzci Grubu'ndan Konser - Son Dakika
Güncel

Gökkuşağı Engelli İzci Grubu'ndan Konser

Gökkuşağı Engelli İzci Grubu\'ndan Konser

Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Gökkuşağı İzci Grubu muhteşem bir organizasyonla ilk konserini gerçekleştirdi.

11.07.2012 10:06  Güncelleme: 10:04

Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Gökkuşağı İzci Grubu muhteşem bir organizasyonla ilk konserini gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Suna Pekuysal Salonu'nda gerçekleştirilen Gökkuşağı Engelli İzci Grubunun konserine; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcılarından Reşit Oral, Bayram Ali Üner, Büyükçekmece Belediyesi Meclis üyelerinden Ahmet Şahin, Ahmet Atalay, Emine Demirci, Birleşik Sakatlar Fedarasyon Başkanı Kenan Özüdoğru, Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Nazif Konuk, Büyükçekmece A.D.D. Başkanı Nezliye Çayla, Büyükçekmece Şubesi Rotary Kulüp Başkanı İskender Gürkan, Büyükçekmece Çevre Derneği üyeleri, Türkiye'nin 4 Tahtalı Liderlerinden Süheyla Gürbıyık, Eğitimci Lider Vahap Bellibaş ve Arel Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencileri katıldı.

Konserde engelli izcilerle birlikte sahnede onların şarkılarına eşlik eden Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, izcilerle aynı sahnede şarkılar söylemekten dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi.

Engelli izcilerin konserinde izciler ve aileleri ile birlikte olmaktan son derece mutlu olduklarını dile getiren Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Reşit Oral, "Engelli izcilerin bir ay gibi kısa bir zamanda hazırlanarak, konser vermelerini sağlayan, Eğitimci İzci Liderleri Celal Aydoğdu, Bedriye Yılmaz ve Dr. Serpil Bulut'un özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

Konseri gerçekleştiren, birbirinden güzel şarkıları söyleyen engelli izcileri tek tek kutladığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün,"Dostluk ve kardeşlikle aşılmayacak hiçbir engel yoktur. Engelli vatandaşlarımızın birçok başarısına şahit oluyoruz bu demektir ki, ilgi ve emek sarf edildikten sonra başarılmayacak, yapılamayacak hiçbir şey yoktur" şeklinde konuştu.

Büyükçekmece Belediyesi Engelliler Gökkuşağı İzci Grubu'nun konserinden sonra sahne alan Gitarist Kemal Olanbatur ve eşi Selin Olanbatur, Sivas mahalli sanatçılarından Bayram Kurt, bölgenin saz ustalarından Metin Akgün, Bayram Tatlıses ve saz ekibi verdikleri konser ile engelli çocuklara ve ailelerine hoşça vakit geçirmelerini sağladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gökkuşağı Engelli İzci Grubu'ndan Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement