Güzgülü Ve Coşkun, Sancaklıbozköy Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Güzgülü Ve Coşkun, Sancaklıbozköy Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Güzgülü Ve Coşkun, Sancaklıbozköy Mahallesi\'ni Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

03.08.2018 17:22

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi'nde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Güzgülü ve Coşkun'a ziyaretlerinde MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ile birlikte Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu ve Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel eşlik etti. Sancaklıbozköy Mahallesi ziyareti kapsamında vatandaşların isteklerini dinleyen Güzgülü ve Coşkun, daha sonra Karaoğlanlı Mahallesi'ne geçerek eşi merhume Hediye Kurt'u ebediyete uğurlayan Ali Kurt'a baş sağlığı dileklerinde bulundu.

"BAŞKANIMIZ CENGİZ ERGÜN'Ü DE MAHALLEMİZDE AĞIRLAMAK İSTİYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Sancaklıbozköy Mahalle Muhtarı Kadir Dalgın, "Başta mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e ve mahallemize kadar gelip bizleri onurlandıran Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a teşekkür ederim. Gerek Büyükşehir Belediyesi'nin gerekse de MASKİ'nin mahallemize yapmış olduğu önemli yatırımlar sayesinde mahallemizin sorunları azaldı. Cengiz Ergün başkanımızı da en kısa zamanda mahallemizde görüp ağırlamak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güzgülü Ve Coşkun, Sancaklıbozköy Mahallesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement