Hakan Tütüncü, Antalya'da esnaf ziyaretinde bulundu - Son Dakika
Güncel

Hakan Tütüncü, Antalya'da esnaf ziyaretinde bulundu

Hakan Tütüncü, Antalya\'da esnaf ziyaretinde bulundu

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçesinde esnafa ziyarette bulundu. Tütüncü, çarşı esnafını gezip istek ve taleplerini dinledi. Esnaflara hayırlı ve bol kazanç dileyen Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin esnafın yanında olacağını belirtti.

06.02.2024 16:43  Güncelleme: 04:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhur İttifak'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçesinde esnafa ziyarette bulundu.

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ve partililerle Güllük ve Konyaaltı caddelerinin kesişiminde bulunan Selekler Çarşısı'nda çarşı esnafını gezen Tütüncü, daha sonra Kuyumcular Çarşısı ve Ayakkabıcılar Çarşısı'nda esnafla bir araya geldi, istek ve taleplerini dinledi.

Esnaflara hayırlı ve bol kazanç dileyen Tütüncü, "Merak etmeyin esnafımızın her sorununu teker teker çözeceğiz. Biz Kepez'de 15 yıl boyunca Esnaf Odalar Birliğimiz ile omuz omuza çalıştık. Esnafımızın sevinci sevincimiz, esnafımızın üzüntüsü üzüntümüz oldu. Antalya Büyükşehir de yine çok sevdiğimiz esnafımızın yanı başında olacağız. Derdiniz derdimiz, üzüntünüz üzüntümüz, mutluluğunuz bizimde mutluluğumuz olacak. Siz mutlu oldukça biz daha çok çalışacağız ve Antalya'mızı altın çağına taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Tütüncü, esnaf ziyaretleri sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederek, hal hatır sordu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakan Tütüncü, Antalya'da esnaf ziyaretinde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement