Hazar Şiir Akşamları Final Gecesi - Son Dakika
Güncel

Hazar Şiir Akşamları Final Gecesi

Hazar Şiir Akşamları Final Gecesi

Hazar Gölü Kıyısı'nda düzenlenen Hazar Şiir Akşamları, final gecesinde okunan şiirlerle sona erdi.

24.06.2012 13:59  Güncelleme: 14:23

Elazığ'ın Sivrice İlçesi'nde Hazar Gölü Kıyısı'nda düzenlenen ve bir hafta süren Hazar Şiir Akşamları, final gecesinde okunan şiirlerle sona erdi. Bu yıl 20'ncisi düzenlenen ve "Yunus Emre ve Aşk" temasıyla organize edilen Hazar Uluslararası Şiir Akşamları, dün akşam final gecesiyle son buldu. Bir hafta süren Hazar Şiir Akşamları final gecesine, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Merkez Valisi Enis Yeter, AK Parti Elazığ milletvekilleri Şuay Alpay ve Faruk Septioğlu, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Feyzi Bingöl ile davetliler katıldı.

Elazığ'ın Sivrice İlçesindeki Özel İdare Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen 20'nci Uluslararası Hazar Şiir Akşamları etkinliğinde ilk olarak; "Yunus Emre ve Aşk" temasıyla orta ve yükseköğretim öğrencileri arasında düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Türkiye ve çeşitli ülkelerden katılan 30 şairin katıldığı Hazar Şiir Akşamları'nın final gecesinde; Elazığ Valisi Muammer Erol, şairlere Türk Bayrağı işlenmiş şilt hediye etti. Final gecesi, toplu olarak hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hazar Şiir Akşamları Final Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement