Hülya Kocadon Akçaalanlı Vatandaşlarla Ev Ziyaretinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Hülya Kocadon Akçaalanlı Vatandaşlarla Ev Ziyaretinde Buluştu

Hülya Kocadon Akçaalanlı Vatandaşlarla Ev Ziyaretinde Buluştu

Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon, Turgutreis'te yaptığı ev ziyaretinde Akçaalanlı vatandaşlarla bir araya geldi.

13.02.2014 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon, Turgutreis'te yaptığı ev ziyaretinde Akçaalanlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir eğitimci olan Başkan Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret sırasında Hülya Kocadon'a Turgutreis Belde Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve CHP Turgutreis Belde Kadın Kolları üyeleri de eşlik etti. Halise Süzen ve Bekir Süzen çiftinin Turgutreis Beldesi Akçaalan Mahallesi'ndeki evine konuk olan Bayan Kocadon, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Hülya Kocadon'u görmek ve onu dinlemek için Süzen çiftinin evini dolduran mahalle sakinleri, Hülya Kocadon'a istek ve taleplerini ilettiler. Hülya Kocadon, vatandaşların isteklerini bir bir not aldıklarını belirterek, "Bunları projelendireceğiz ve sorunların çözümü için çalışacağız." dedi.

"Annem de bu köylü"

CHP Bodrum Belediye Başkanı Aday eşi olan Hülya Kocadon, ev sahibi Halise ve Bekir Süzen çiftine davetleri için teşekkür ederek, "Aradan çok uzun yıllar geçti ama biz çok eskiden beri gönül dostuyuz. Benim çocukluğum da buralarda geçti sayılır. Hep tatillerde teyzeme gelirdim. Annem de bu köylü, Akçaalanlı zaten. Yaşlılarımız bilirler. Burada misafir olarak sizleri tekrar gördüğüm için çok mutlu oldum." dedi.

Hülya Kocadon, ziyarete katılan mahalle sakinlerine eşi Mehmet Kocadon'un halkın içinden biri olarak herkesten daha Bodrumlu, geleneklerine ve göreneklerine bağlı bir insan olduğunu ifade etti. Hülya Kocadon, "O sizi anlayacak bir insandır." diyerek eşini ve bir belediye başkanı ve başkan adayı olan eşi Mehmet Kocadon'u şu sözleriyle anlattı:

"Mehmet Kocadon nasıl birisidir diye sorarsanız eğer, her şeyden önce o halktan birisidir. Gelenek ve görenekleriyle yaşayan, hatta sizlerden daha çok köylüdür, daha çok Bodrumludur. Bu nedenle sizleri anlayacak bir insandır. Hepimiz öyleyiz. Sonuçta ne olursa olsun, hiç kimse kendi özünü, geçmişini inkar etmemeli diye düşünüyoruz. Biz de aynı topraktan yetişmiş insanlarız. İyi niyetimize inanın ve güvenin. Başka hiçbir şey demiyorum. . Bu eşimle 4. seçimimiz olacak ve her zaman şu ilkeyi gütmüşümdür; ben seçim sonrası da bir insanın suratına bakabilmeliyim. Dolayısıyla biz insanlara karşı hep dürüst olduk, asla iftira atarak, yalan sözlerle yol almadık. Hep derim ki; küçük yer burası. Pazarda, ölüde, diride, her yerde beraberiz. Ben sizin için fena bir şey söylersem, ömür boyunca utanır, yüzünüze bakamam."

"Üçe dörde bölünmek gibi bir lüksü yok bu ülkenin"

Hülya Kocadon, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, bütünlüğü sağlamanın önemine değindi. Kocadon, "Üçe dörde bölünmek gibi bir lüksü yok bu ülkenin. Her şekilde bir bütün olmak için oyları böldürmeyeceğiz. Sonuçta Bodrum'un, Türkiye'nin, çocuklarımızın geleceği için şimdi birlik beraberlik zamanı. İyice parçalandık, siz de farkındasınız. Gazeteleri okuyorsunuz, olup bitenlerden haberiniz var. Bu ülkenin daha fazla bölünmeye tahammülü yok artık. Bölük pörçük, oraya buraya bölünen oylar, beğenmediğiniz partiyi iktidar yapar. Kullanmadığınız oylar da o partiyi iktidar yapar. Neyi beğeniyorsanız, artık o sizin yüreğinize kalmış bir şey ama bizim tek yumruk olmamız gerekiyor, ülke olarak tekrar güçlü olabilmek, gelecek nesillere çağdaş bir dünyada yaşam vaadi yaratabilmek için, lütfen bölünmeyelim, birlik beraberlik içinde olalım. Sonuçta Bodrum'a nereden gelirseniz gelin, hepiniz birer Bodrumlusunuz artık. Sizler bu topraklara gönül vermişsiniz artık. Burada ev kiralamış, ev almışsınız. Hep beraber Bodrum için oy kullanacağız. Bunu unutmayalım." dedi.

"Merhabası, seçimden seçime değildir!"

Okullar konusunda yardım bekleyen vatandaşların sorularını yanıtlayan Hülya Kocadon, "Kocadon Başkan, okula baya yardım yaptı. Yarımadadaki bütün okullara elinden geldiği kadarıyla yardım etti, onlara destek oldu. Sadece seçim için yapılan yardımlar da değildir bunlar. Mehmet Kocadon, 15 yıllık belediye başkanıdır. Hangi okula gitseniz, bir eserini bulursunuz. O seçimden seçime de yapmaz bunu. Yani merhabası, seçimden seçime değildir. Hiçbir okul müdürünü de bugüne kadar geri çevirmemiştir. Bazı adaylar nedense hiç yapmadıkları şeyi, seçimden önce yapmaya başladılar. Onu da halkımız takdir edecektir diye düşünüyorum." diye cevap verdi.

"Ben mantoyla çok ders anlattığımı hatırlıyorum"

Okullarda elektriklerin sürekli kesildiğini ve çocuklarının üşüdüğünü söyleyen bir vatandaşa karşılık Hülya Kocadon, "Elektrikler kesiliyorsa mutlaka oranın hattıyla ilgili bir şey vardır. Ben mantoyla çok ders anlattığımı hatırlıyorum çünkü devletin okullara verdiği mazot, 3 haftada bitiyor. Ondan sonra öğretmenler olarak ömrümüz, anne babalardan mazot parası, çöp parası, kağıt parası toplamakla geçiyor. Öğretmenler de ezilip büzülüyor ama devletten bir şey gelmiyor ki." dedi.

Ender Taşören: "Kocadon Başkanım zaten bir marka"

CHP Turgutreis Belde Başkanı Ender Taşören ise kadın kolları olarak beldede yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Taşören, Başkan Kocadon'un CHP ailesine katılmasının gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "Hepimiz, Atatürk'ün laik Cumhuriyetinin birer neferleriyiz. Çocuklarımızın yarınları için, CHP'ye oy vereceğiz. Kocadon Başkanım zaten bir marka olmuştur Bodrum için. Onun da Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılması bize gurur verdi. Ona ait ayrı bir sevgi seli var Bodrum'da. İnsanların ona karşı büyük bir sevgisi var. Ona ve CHP'ye olan sevgi ile el ele vererek bu mücadeleyi veriyoruz. Bizleri desteklerseniz çok mutlu oluruz." şeklinde konuştu.

Ev sahibinin ikramları eşliğinde geçen ziyarette keyifli sohbetler edildi. Ziyaretin sonunda ev sahibi ve vatandaşlar Hülya Kocadon ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hülya Kocadon Akçaalanlı Vatandaşlarla Ev Ziyaretinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement