Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gök, Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gök, Taziye Ziyaretinde Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Silopi'deki terör saldırısı Taziye görüntüsü Huda par heyeti Duaların okunması Heyetin taziye sunması Heyetin ayrılması Başkan Yardımcısı Aydın Gök'ün konuşması Silopi'deki terör saldırısı Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gök ve beraberindeki heyet, zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök ve beraberindeki heyet, zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

03.06.2016 22:36

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Silopi'deki terör saldırısı

Taziye görüntüsü

Huda par heyeti

Duaların okunması

Heyetin taziye sunması

Heyetin ayrılması

Başkan Yardımcısı Aydın Gök'ün konuşması

Silopi'deki terör saldırısı

Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gök ve beraberindeki heyet, zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu

Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök ve beraberindeki heyet, zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Taziye evinde eski AK Parti Şırnak Milletvekili İbrahim Hakkı Birlik ve eski AK Parti İl Başkanı Rizgin Birlik tarafından karşılanan Hür Dava Partisi heyeti, saldırıda hayatını kaybedenler için dua okudu.

Birlik ailesine taziyelerini sunan Gök, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Gök, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda yaşanan çatışma sürecinden sonra maalesef her gün bir ocağa yangın düşmektedir. Her gün bir aile acı ve ızdırap yaşamaktadır. Dolayısıyla bizde aynı gemide yaşıyoruz ve bu geminin selametle sahiline ulaşması hepimizin bu gemidekilerin selametle ulaşması manasına gelir. Fakat bu geminin batması maalesef hepimizin helak olması batması demektir. Biz temenni ediyoruz ki inşallah bu çatışmalar son bulsun çünkü çatışma, şiddet hiçbir şeye çözüm değildir."

Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gök, Taziye Ziyaretinde Bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gök, Taziye Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement