İstanbul'da Caz Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Caz Rüzgarı

İstanbul\'da Caz Rüzgarı

Caz severlerin uğrak noktası Jazz Company, 28 Eylül Cumartesi gecesi 23. Akbank Caz Festivali ile beşinci sezonunu açıyor.

16.09.2013 14:34  Güncelleme: 14:58

Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden birine ev sahipliği yapacak olan Jazz Company'nin ilk konuğu For Ensemble...

Elite World İstanbul Hotel Jazz Company beşinci caz sezonuna, Türkiye'nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali kapsamında 28 Eylül 'deki "ForEnsemble" ve 5 Ekim'deki "Fötr BluesBand" konserleriyle merhaba diyecek.

Taksim'de Elite World İstanbul Otel bünyesinde yer alan Jazz Company'nin de iki farklı müzik grubuyla programında yer aldığı Akbank Caz Festivali'nde, caz severler için For Ensemble, blues meraklıları için de Fötr Blues grupları performans sergileyecekler.

ForEnsemble

ForEnsemble 2012 yılında Ebru Dengiz, Esra Kaya, Gizem Altun ve Gökçe Göknel'in caz çalışmaları yapmak için bir araya gelmesiyle oluştu. Birlikte söyledikleri çok sesli şarkılar, düetler ve solo parçalar ile ilgi çekici bir konser performansına sahip olan grup, caz klasiklerinden popüler şarkıların caz yorumlarına ve çağdaş caz örneklerine uzanan renkli bir repertuara sahip.

Ebru Dengiz: Vokal

Esra Kaya: Vokal

Gizem Altun: Vokal

Gökçe Göknel: Vokal

SamadKamali: Piyano

Alper Kılıç : Bas

RiccardoMarenghi :Davul

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'da Caz Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement