Kartepe'den İstanbul Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Kartepe'den İstanbul Çıkarması

Kartepe\'den İstanbul Çıkarması

Kartepe Belediyesi 'Mevsimlerle Kartepe' konulu ödüllü fotoğraf sergisinin 3.'sünü İstanbul Altunizade Kültür Merkezi'nde açtı.

11.10.2011 14:36

Beş gün süreyle İstanbullu sanatseverlerin beğenisine sunulan 41 eser ile ilçenin tanıtımına katkı sağlanması hedefleniyor.

Mevsimlerle Kartepe konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerden oluşan 41 fotoğrafın yer aldığı sergilemelere Kartepe'deki Özdilek ve Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nin ardından İstanbul'da devam edildi. İstanbul'da Üsküdar Belediyesi'ne ait Altunizade Kültür Sanat Merkezi'ndeki sergi açılışına Kartepe Kaymakam vekili Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen, Adana eski milletvekili Recep Garip, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, belediye meclis üyeleri; Orhan Akyüz, Tacettin Akyol, Ercan Akçil, Şükrü Demirci, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Nurettin Çevik, Üsküdar ve Ümraniye Belediyelerinin daire müdürleri yanı sıra İstanbullu sanatseverler hazır bulundu.

Kalabalık bir davetli topluluğunun hazır bulunduğu açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe İlçesi ve Mevsimlerle Kartepe Fotoğraf Yarışmasında hakkında bilgi verdi. Kartepe Kaymakam vekili Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır da, ilçenin tanıtımına katkı sağlayacak bu fotoğraf sergisinin farklı il ve bölgelerde düzenlenecek sergilemelerle sürdürülmesinin hedeflendiğini ifade etti. Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen'de, ülkemizin güzel coğrafyalarından biri olan Kartepe'nin İstanbullulara tanıtılmasında ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Tüm sanatseverlerin beğeni ile izlemesi dilekleri eşliğinde Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, eski milletvekili Recep Garip, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen, açılış kurdelesini keserek sergi gezdiler. Beş gün süre ile İstanbullu sanatseverlerin görücülüğüne Üsküdar Altunizade Kültür ve Sanat Merkezinde çıkan ödüllü fotoğrafların Kadıköy ve Taksim sanat galerinde gösterime girecek.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık sergi açılışı ardından Samanyolu Televizyonu'nu ziyaret etti. Samanyolu Televizyonu bünyesinde yayın yapan Burç Fm radyo kanalına konuk olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Bezci Cihan adlı program yapımcısı ve sunucusu Saniye Öztürk'ün programına konuk oldu. Bir saatlik programda "Doğasıyla Yaşanan Dünya ile Yarışan Kartepe"yi anlatarak dört mevsim Kartepe'nin özelliklerini dinleyicilerle paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'den İstanbul Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement