Katil Zanlısı Damat Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Katil Zanlısı Damat Tutuklandı

Katil Zanlısı Damat Tutuklandı

Adana’da yılbaşı gecesi maaşına ve evine sahip olabilmek için kayınbabasını pompalı tüfekle öldüren damat tutuklanırken, yaşlı adamın kızı ve 3 kişi Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.

04.01.2015 14:10

Adana'da yılbaşı gecesi maaşına ve evine sahip olabilmek için kayınbabasını pompalı tüfekle öldüren damat tutuklanırken, yaşlı adamın kızı ve 3 kişi Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, 31 Aralık 2014 günü Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, tek başına yaşayan, devlet demir yollarından emekli İbrahim Kılınç (63), evine her gün yemek getiren komşusu Havva Tekdal tarafından ölü olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Kılınç'ın pompalı tüfekle alnına yakın mesafeden ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi. Bunun üzerine polis, olayla ilgili yaptığı geniş çaplı araştırmada, yaşlı adamın 2 yıl önce evlatlık aldığı kızı Sibel Ö. (24) ile kaçarak evlenen damadı Soner Ö. (29) tarafından öldürüldüğünü belirledi. Polis Soner Ö., Sibel Ö. ve bunlara yardım ettikleri ileri sürülen 3 kişiyi gözaltına aldı. Damat, cinayeti işlediğini itiraf ederken Sibel Ö. ise cinayetten sonradan haberi olduğunu söyleyerek ağladı. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen 5 kişiden damat tutuklanırken, Sibel Ö. ve diğer 3 kişi Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Katil Zanlısı Damat Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement