Kazada Ölen 5 Kişiye Gözyaşı - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen 5 Kişiye Gözyaşı

Kazada Ölen 5 Kişiye Gözyaşı

Samsun’da dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

12.06.2017 18:27

Samsun'da dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatlarını kaybeden aynı aileden Seydi Ahmet, Döndü, Kamile, Serpil ve Şaban Albayrak için ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Tekkeköy ilçesine bağlı Hamzalı Mahallesi'ndeki camide kılınan cenaze namazına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, acılı aileye baş sağlığı diledi.

Yılmaz, "Sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ne söylesek ne desek boş. Elim bir trafik kazasında hayatlarını kaybeden aynı aileden 5 hemşehrimize son görevimizi yerine getirdik" dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından 5 cenaze, mahalle mezarlığına defnedildi.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde dün gece meydana gelen kazada, Hüseyin Gündoğdu'nun kullandığı 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapmakta olan Seydi Ahmet Albayrak idaresindeki 16 APZ 27 plakalı kapalı kasa kamyonete yandan çarpmış ve kazada aynı aileden sürücü Seydi Ahmet, yolcular Döndü, Kamile, Serpil ve Şaban Albayrak olay yerinde hayatlarını kaybetmişti. Kazada ayrıca, kamyonette bulunan Yiğit ve Damla Albayrak ile otobüs şoförü Hüseyin Gündoğdu yaralanmıştı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen 5 Kişiye Gözyaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement