Kırıkkale - Önder Sav: '12 Eylül'de Sandıkta Hayır Çıkacak' - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale - Önder Sav: '12 Eylül'de Sandıkta Hayır Çıkacak'

Kırıkkale - Önder Sav: \'12 Eylül\'de Sandıkta Hayır Çıkacak\'

CHP Genel Sekreteri Önder Sav: '12 Eylül'de Sandıkta Hayır Çıkacak'

31.07.2010 19:54

CHP GENEL SEKRETERİ ÖNDER SAV: '12 EYLÜL'DE SANDIKTA HAYIR ÇIKACAK'

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, vatandaşın sandığa gittiğinde iktidardakilerin değil, kendi ihtiyaçlarını düşüneceğini, onların aklanmalarına izin vermeyeceğini belirterek, "Hiç kuşkum yok ki 12 Eylül'de sandıkta hayır oyları baskın çıkacak" dedi.

Kırıkkale İl Teşkilatının davetlisi olarak kente gelen Sav, Büyükavşar, Koçubaba ve Hamzalı Beldeleri'nde halka hitap etti. Onuncu Yıl marşıyla belde girişlerinde karşılanan Sav, burada bir de ekmek fırınının açılışını yaptı. Açılışını yaptığı fırında aldığı ekmeği ikiye bölen Sav, ekmeğin yarısından yerken, diğer yarısını ise Kırıkkale İl Başkanı Aliye Gündüz'e verdi.

Hamzalı Beldesi'nde halka hitap eden Sav, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumun sonucunun hayır çıkacağına emin olduğunu ileri sürdü. Sav, "Halk anayasa değişikliğine ihtiyaç duymuyor. Vatandaş borç kıskancında, her yerde icra takibinde. Kimi yerlerde bu sayı 2600'ün üzerinde. Kimi yerlerde elindeki beyaz eşyası, traktörü, canlı hayvanı haczedilen çiftçilerimiz, günde 300 işyeri kepenk kapatan esnafımız, 9 milyon civarındaki emeklimiz, 3.5 milyon civarındaki asgari ücretle geçinmek zorunda kalan işçilerimiz ve 6 milyon civarındaki işsizimiz sandığa gittikleri zaman bu beyefendilerin ihtiyacını değil, kendi ihtiyaçlarını düşüneceklerdir. Sandıkta oyunu kullanırken kendisini bu duruma düşürenleri aklanmalarının önüne geçmek isteyeceklerdir. Hiç kuşkum yok ki 12 Eylül'de sandıktan hayır oyları baskın çıkacak. Türk halkı hayırlarla bu siyasal iktidarı yollamanın yolunu bulacaktır" dedi.

ERDOĞAN VE SAZ TAKIMI

AK Parti'nin bir süre daha iktidar olacağını söyleyen CHP Genel sekreteri Önder Sav, "Zaman daraldı. Zaman hızlı geçecek ve olası ilk seçimde Türk halkı Recep Tayyip Erdoğan ve saz takımına güle güle diyecek ve Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarını davet edeceklerdir. Çok dallara sarıldılar. Sarıldıkları dal kırıldı ellerinde kaldı" diye konuştu.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, daha sonra Büyükavşar, Koçubaba beldelerini ve bazı köyleri ziyaret ederek halkla sohbet etti. Daha sonra da Ankara'ya döndü.

Görüntü Metni

- chp genel sekteri önder sav ın karşılanması

- hamzalı beldesinde 10 yıl marşı eşliğinde kürsüye çıkması

- konuşması sonrası ayakta alkışlanması

- önder sav halkın içinde

HABER-KAMERA:Erhan GÖGEM/KIRIKKALE (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale - Önder Sav: '12 Eylül'de Sandıkta Hayır Çıkacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement