Adana'nın Kozan ilçesindeki eski adliye binası belediyeye devredildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Adana'nın Kozan ilçesindeki eski adliye binası belediyeye devredildi

Adana\'nın Kozan ilçesindeki eski adliye binası belediyeye devredildi
24.05.2024 15:41

Adana'nın Kozan ilçesinde hizmet veren eski adliye binası, düzenlenen devir teslim töreniyle ilçe belediyesine devredildi. Kozan Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen törene Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ve Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı katıldı. Atlı, binanın belediye hizmet binası olarak kullanılmasını ve ilçe halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Adana'nın Kozan ilçesinde, hizmet veren eski adliye binası, düzenlenen devir teslim töreniyle ilçe belediyesine devredildi.

Kozan Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim törenine, Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı katıldı.

Belediye Başkanı Atlı, belediye hizmet binası olarak kullanılacak binanın ilçe halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'nın Kozan ilçesindeki eski adliye binası belediyeye devredildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement