Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Ramazan Yardımlarını Ulaştırdı - Son Dakika
Güncel

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Ramazan Yardımlarını Ulaştırdı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Ramazan Yardımlarını Ulaştırdı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ramazan ayı dolayısıyla geçen hafta gönderilen yardım tırları, KKTC, Bosna Hersek, Kosova, Kuzey Makedonya ve Karadağ'a ulaştı. Vakıflar Genel Müdürlüğü, ramazan münasebetiyle yardımlaşma ve dayanışmanın gereği olarak ihtiyaç duyulan bölgelerde yardımlarını sürdürüyor. Geçen hafta gönderilen gıda yardımları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Bosna Hersek, Kosova Cumhuriyeti, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti ve Karadağ'a ulaştı ve dağıtımlarına başlandı. Yardımlar arasında un, salça, ayçiçeği yağı, kuru fasulye, makarna, kırmızı mercimek, şehriye, pirinç, tahin, helva, kuru üzüm ve hurma gibi uzun ömürlü tüketim malzemeleri bulunuyor.

06.03.2024 13:29  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce ramazan ayı dolayısıyla geçen hafta gönderilen yardım tırları, KKTC, Bosna Hersek, Kosova, Kuzey Makedonya ve Karadağ'a ulaştı.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Vakıflar Genel Müdürlüğü, ramazan münasebetiyle yardımlaşma ve dayanışmanın gereği olarak ihtiyaç duyulan her noktada olmaya gayret gösteriyor.

Geçen hafta gönderilen gıda yardımları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Bosna Hersek, Kosova Cumhuriyeti, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti ve Karadağ'a ulaştı. Genel Müdürlük personeli ile bölgelerde yer alan paydaşlar aracılığıyla gıda kolilerinin dağıtımına başlandı.

Gıda yardımları, ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifinden temin edilen 20 bin gıda kolisinde, un, salça, ayçiçeği yağı, kuru fasulye, makarna, kırmızı mercimek, şehriye, pirinç, tahin, helva, kuru üzüm ve hurma gibi uzun ömürlü tüketim malzemeleri bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Ramazan Yardımlarını Ulaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement