Kumrulular Başkent'te Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kumrulular Başkent'te Buluştu

Kumrulular Başkent\'te Buluştu

Ankara Ordu İli Kumru İlçesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği organizesinde Ordu Milletvekilleri İdris Naim Şahin ve Fatih Han Ünal, kahvaltıda Ankara'daki Kumrulularla bir araya geldi.

01.05.2013 13:36

Ankara Ordu İli Kumru İlçesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği organizesinde Ordu Milletvekilleri İdris Naim Şahin ve Fatih Han Ünal, kahvaltıda Ankara'daki Kumrulularla bir araya geldi.

Yenimahalle'de bulunan dernek binasında düzenlenen kahvaltıya, eski İçişleri Bakanı Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Dernek Başkanı Vedat İlkyaz ile dernek üyeleri ve Ankara'da yaşayan Kumrulular katıldı.

Yöresel lezzetlerin de bulunduğu kahvaltı sofrasında Ordu'nun her yerinin farklı güzellikte olduğunu belirten Milletvekili Ünal, "Ordumuz büyük şehir olarak yeni bir statü ile yeni bir dönemi hep beraber karşılayarak, Ordu'yu daha iyi bir noktaya taşıma gayretinde olacağız" dedi.

Aslen Kumrulu olduğunu ve Ünye'de yaşadığını söyleyen İdris Naim Şahin, çocukluk döneminde hep gurbette yaşadığını belirterek, 2 dönem İstanbul milletvekilliği yaptıktan sonra Ordu milletvekili olduğunu söyledi. 25 yıl boyunca devlet kurumlarında bürokratlık yaptığını ve Anadolu'nun birçok yerinde kamu görevi yaptığını ifade eden Şahin, "Bu dönemde kendi ilimden ve bölgemden kopmamaya çalıştım. Belki onun da sonucudur ki, yolun sona doğru giden bölümünde tekrar yolculuğumuz Ordu'ya düştü. Hiç hesapta yoktu ve birden önümüze böyle bir hesap çıktı ve Ordu'ya yol göründü" diye konuşu.

Milletvekilliği ve bakanlık dönemini anlatan Şahin, "Yoğun bir çalışma dönemini gerçekleştirdik. Bugünden baktığımızda kendine özgü bir dönemin yaşandığını görmekteyiz. Zaman ilerledikçe çok daha değişik açılardan yorumlanabilecek bir dönemi Ordu milletvekili olarak ve bakan olarak geride bırakmış olduk. Görevden ayrılırken de söylemiştim, askerime, polisime, jandarmama köy korucularına bu ülkenin birliği ve bütünlüğü için, milletin huzuru ve güvenliği için canını tereddüt etmeden ortaya koyan arkadaşlarıma teşekkür ettikten sonra, dönemimizde gereğini yaptık, alnımız ak, başımız dik, vicdanımız rahat bir şekilde bu bab-ı hükümete veda ediyoruz dedik. Çekildik izzet ü ikbal ile bab-ı hükümetten" şeklinde konuştu.

Orduspor'un bulunduğu durum ile ilgili yorum yapan Şahin, "Geçici olarak Orduspor'un düşme hattında olması bizi üzüyor ama ben üzülmüyorum, bunda da bir hikmet vardır. Tekrar çıkmayı başaracağız, bize bir başarı fırsatı doğacak diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kumrulular Başkent'te Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement