LYS Türkiye Birincisinden, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

LYS Türkiye Birincisinden, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet'e Ziyaret

LYS Türkiye Birincisinden, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet\'e Ziyaret

LYS MF-4 puan türünde Türkiye Birincisi olan Özel Adana Final Anadolu Lisesi Öğrencisi Mehmet Burak Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet'i ziyaret ederek, başarısının sevincini paylaştı.

16.07.2013 14:30

Babası İbrahim Kaya ve Okul Müdürü Hakan Caner Taş ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüzü ziyareti sırasında konuşan LYS MF-4 şampiyonu Burak Kaya, başta ailesi, öğretmenleri ve okul yönetimi olmak üzere, başarısında emeği geçen herkese İl Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde teşekkür etti.

Şampiyon öğrencimiz Kaya, elde ettiği başarı ile Adana'yı layıkıyla temsil etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ise, son yıllardaki en önemli amaçlarının Adana'nın eğitim ve öğretimdeki başarı çıtasını yükseltmek olduğunu ve bu yöndeki çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü söyledi.

LYS MF-4 puan türünde Türkiye Birincisi olan Özel Adana Final Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Burak Kaya'yı, bu önemli başarısından dolayı kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü, "Öğrencimizin bu önemli başarısı, diğer gençlerimizin de moral ve motivasyonunu olumlu yönde etkileyecektir. Böylesine başarıların artarak sürmesi en büyük temennimizdir. Mehmet Burak Kaya'yı, ailesini ve öğretmenlerini kutluyorum." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü, ziyarette şampiyon öğrenci Mehmet Burak Kaya´ya hediye vererek, üniversite öğreniminde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LYS Türkiye Birincisinden, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement