Malatyalı esnaftan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel şarkı - Son Dakika
Güncel

Malatyalı esnaftan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel şarkı

Malatyalı esnaftan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel şarkıMALATYA Malatya Bakırcılar Çarşında Esnaflık yapan Selim Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın için özel şarkı yazdı.

13.03.2022 11:27  Güncelleme: 12:28

Malatyalı esnaftan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel şarkı

MALATYA Malatya Bakırcılar Çarşında Esnaflık yapan Selim Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın için özel şarkı yazdı.

Bakırcılar Çarşında çeyrek asırdır tesisat malzemesi işini yapan Selim Arslan, küçük yaştan beri çalıştığını belirterek, "Biz ailece Necmettin Erbakan Hocaya destek veriyorduk ve çok seviyorduk. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Şimdi ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ailece seviyoruz ve destek veriyoruz" dedi.

Erdoğan'ın Dünya lideri olduğunu belirten esnaf Arslan, " 14 Mart 2003' te Başbakan olduğundan itibaren destek veriyoruz. 19 yıldır oyumuzu veriyoruz. Rusya ve Ukrayna savaşında arabuluculuk görevini üstelen ve Antalya ilimizde dış işleri bakanlarını bir araya getirerek görüştüren Dünya Lideri Erdoğan'dır. Her zaman destek veriyorum ve bundan sonra destek vereceğim. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yaptıklarını görmemek için kör olmak gerekir. Türkiye'miz için gece gündüz demeden çalışıyor. Sağlık olsun, yollarımız olsun, SİHA'lar, İHA'lar olsun ülkemizin göğsünü kapattı. Millet olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ı çok sevdiği için ona özel beste yaptığını dile getiren Arslan, "Yakında Malatya'da klip çekmeyi düşünüyorum ve destek bekliyorum" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazdığı şarkıyı söyleyen Arslan, " Türkiye'nin göz bebeği Recep Tayyip Erdoğan'dır. O gönüller sultanıdır Recep Tayyip Erdoğan'dır. Alemlerin sultanıdır Recep Tayyip Erdoğan. Düşmanlara kan kusturur. Dış güçlere diz çöktürür Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı.

Malatyalı esnaftan Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a özel şarkı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatyalı esnaftan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özel şarkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement