Manisa Akhisar Şehidini Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Manisa Akhisar Şehidini Bekliyor

Akhisar şehidini bekliyorMANİSA'nın Akhisar ilçesi, Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Şenoba Beldesi'nden havalanan Cougar tipi helikopterin yüksek gerilim hattına takılıp düşmesiyle şehit olan 13 askerden biri olan 35 yaşındaki Teknisyen Astsubay Başçavuş Fevzi Kıral'ın cenazesini bekliyor.

01.06.2017 18:20

Akhisar şehidini bekliyor

MANİSA'nın Akhisar ilçesi, Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Şenoba Beldesi'nden havalanan Cougar tipi helikopterin yüksek gerilim hattına takılıp düşmesiyle şehit olan 13 askerden biri olan 35 yaşındaki Teknisyen Astsubay Başçavuş Fevzi Kıral'ın cenazesini bekliyor.

Otopsisi Ankara Adli Tıp Kurumu'nda devam eden evli ve iki çocuk babası şehit astsubay Fevzi Kıral'ın Türk bayrağı asılan Akhisar'ın Beyoba Beldesi, 137 Sokak'taki babaevinde, gözyaşı ve hüzün hakim. Şehit Başçavuş Kıral'ın, Edirne İspala'da görev yapan ağabeyi Yüzbaşı Hürşehit Kıral ve İzmir'de yaşayan eşi Nilgün Kıral'da Beyoba'ya gelerek taziyeleri kabul etti.

Akhisar Belediyesi şehidin babaevinin bulunduğu sokağı Türk bayrakları ile donatıp, taziye ziyaretine gelenler için sandalye, masa, su ve ikram için çeşitli yiyecekler gönderip, çevre temizliğini yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörlüğü'nce bu akşam şehidin babaevi önünde yemek ve su dağıtımı yapılacağı bildirildi. Şehit Kıral'ın otopsinin tamamlanması halinde yarın (cuma) Akhisar'da toprağa verilmesinin beklendiği bildirildi.

Manisa Akhisar Şehidini Bekliyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Akhisar Şehidini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement