Manisa Gazilerin Gündemi Terör Oldu - Son Dakika
Güncel

Manisa Gazilerin Gündemi Terör Oldu

Manisa Gazilerin Gündemi Terör Oldu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şube Başkanı Şener Tarım, terör ve işbirlikçilerine kesinlikle müsamaha gösterilmemesi gerektiğini söyleyerek her alanda teröre karşı çıkılması için çağrı yaptı.

19.09.2015 12:03  Güncelleme: 10:59

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şube Başkanı Şener Tarım, terör ve işbirlikçilerine kesinlikle müsamaha gösterilmemesi gerektiğini söyleyerek her alanda teröre karşı çıkılması için çağrı yaptı.

Manisa'da 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle merkez Şehzadeler İlçesi Cumhuriyet Meydanı'nda Milli Egemenlik Anıtı'nın önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanevekili Mehmet Palabıyık, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, daire müdürleri ve gaziler katıldı.

Tören, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve beraberindeki protokol üyelerinin çelenk sunmasıyla başladı. Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şube Başkanı Şener Tarım, gazilerin Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı ve temel yapı taşı olduğunu dile getirdi. Tarım, şöyle dedi: "Gazilerimiz, milletin, bayrağı ve bağımsızlığın ne denli paha biçilemez değerler olduğunu ve bu değerler uğrunda neler göze alabileceklerini gösterdiler. Ülkemiz bugün, dün olduğundan daha fazla iç ve dış düşmanların yoğunlaşan tehdidi altındadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için teröre verdiğimiz onlarca şehit hepimizi derinden yaralıyor. Terör konusunda Türk Devleti'nin ve toplumumuzun daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Teröre, teröriste ve işbirlikçilerine kesinlikle müsamaha gösterilmemeli, silahlı teröre misliyle karşılık verilerek yok edilmelidir. Teröre her alanda karşı çıkılmalı ve kanımız boşa akmamalıdır."

Şener konuşmasında ayrıca, şehit ve gazilere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, "Bugün Kore ve Kıbrıs gazileri ilgiden, maddi ve manevi destekten yoksunlardır. Kanunlarda ve uygulamalarda yapılan ayrımcılık bizleri üzmektedir. Biliyoruz ki, devletimizin vefa duygusu yücedir. Bu konuda ilgililerin daha duyarlı olmasını bekliyoruz" dedi. Konuşmanın ardından Manisa Valisi Bektaş ile beraberindeki protokol üyeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi'ni ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Gazilerin Gündemi Terör Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement