Mansur Yavaş: "Aski Akustik Dinleme Ekibimiz İki Vatandaşımızı Daha Sağ Olarak Kurtardı" - Son Dakika
Güncel

Mansur Yavaş: "Aski Akustik Dinleme Ekibimiz İki Vatandaşımızı Daha Sağ Olarak Kurtardı"

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) deprem bölgesine gönderdiği ASKİ akustik dinleme ekibi, iki yurttaşı Hatay Ürgenpaşa Mahallesi’ndeki enkazdan sağ olarak çıkardı. ABB Başkanı Mansur Yavaş, yurttaşların kurtarılma görüntülerini paylaşarak “ASKİ akustik dinleme ekibimiz iki vatandaşımızı daha sağ olarak kurtardı” dedi.

09.02.2023 19:27  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) deprem bölgesine gönderdiği ASKİ akustik dinleme ekibi, iki yurttaşı Hatay Ürgenpaşa Mahallesi'ndeki enkazdan sağ olarak çıkardı. ABB Başkanı Mansur Yavaş, yurttaşların kurtarılma görüntülerini paylaşarak "ASKİ akustik dinleme ekibimiz iki vatandaşımızı daha sağ olarak kurtardı" dedi.

Yeraltı dinlemesi yaparak su sızıntı ve kayıplarının önüne geçmek için kullandığı 'akustik dinleme' yöntemiyle enkazlarda yaşam belirtisi tespit eden ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, iki yurttaşı depremin en ağır vurduğu illerden olan Hatay Ürgenpaşa Mahallesi'nde enkazın altından sağ olarak çıkardı. Başkan Yavaş, kurtarma görüntülerini sosyal medya hesaplarından "ASKİ akustik dinleme ekibimiz iki vatandaşımızı daha sağ olarak kurtardı" paylaşımıyla duyurdu.

Mansur Yavaş: "Aski Akustik Dinleme Ekibimiz İki Vatandaşımızı Daha Sağ Olarak Kurtardı"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mansur Yavaş: 'Aski Akustik Dinleme Ekibimiz İki Vatandaşımızı Daha Sağ Olarak Kurtardı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement