Mardin Şehit Polis Törenle Uğurlandı Tamamı - Son Dakika
Güncel

Mardin Şehit Polis Törenle Uğurlandı Tamamı

Mardin Şehit Polis Törenle Uğurlandı Tamamı

Nusaybin'de hain tuzak: 1 polis ve 3 asker şehit (4)ŞEHİT POLİS TÖRENLE UĞURLANDINusaybin İlçesi'nde güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lıların yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi Gökhan Osman Karabulut için Mardin Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi.

21.03.2016 19:00

Nusaybin'de hain tuzak: 1 polis ve 3 asker şehit (4)

ŞEHİT POLİS TÖRENLE UĞURLANDI

Nusaybin İlçesi'nde güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lıların yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi Gökhan Osman Karabulut için Mardin Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi.

Törene Vali Ömer Faruk Koçak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Emniyet Müdürü Lütfullah Pekcan, Mardin İl Jandarma Komutanı Albay Alaattin Karsavuran, şehit yakınları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Evli ve 2 çocuk babası şehit Karaduman'ın özgeçmişi ve duaların okunmasının ardından, silah arkadaşları, tekbirler eşliğinde omuzunda tabutu ambulansa kadar taşıdı. Ambulansa konulan şehit özel harekat polisi Gökhan Osman Karabulut'un naaşı, daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat'a gönderildi.

Ellerinde Türk bayrakları ile cenaze törenine katılan vatandaşlar, cenaze töreninden sonra valilik binasına kadar yürüyerek, teröre tepki gösterdi.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Nusaybin İlçesi'ndeki terör saldırısında son iki günde 4'ü asker 2'si polis toplam 6 güvenlik görevlisi şehit oldu. Nusaybin'de devam eden operasyonlarda ise Genelkurmay Başkanlığı dün 10 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini açıklarken, sokağa çıkma yasağının başladığı ilk günden bu yana toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının ise 42, imha edilen el yapımı patlayıcı sayısının ise 123'e ulaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin Şehit Polis Törenle Uğurlandı Tamamı - Son Dakika


Advertisement