Mersin'de PKK/KCK propagandası yapan 4 şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de PKK/KCK propagandası yapan 4 şüpheli tutuklandı

Mersin\'de PKK/KCK propagandası yapan 4 şüpheli tutuklandı

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, terör örgütü PKK'nın faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma sonucunda 4 zanlının kimlikleri ve adresleri belirlendiği ve birinin terör örgütüyle bağlantısı olduğunun tespit edildiği bildirildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yenişehir, Akdeniz ve Gülnar ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda şüpheliler yakalandıktan sonra adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandılar.

20.11.2023 10:55

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığının açıklamasına göre, terör örgütü PKK'nın faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma yürütüldü.

Bu kapsamda, PKK/KCK propagandası yaptığı tespit edilen 4 zanlının kimliği ve adresleri belirlendi. Şüphelilerden birinin, terör örgütüyle bağlantısı olduğu da tespit edildi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yenişehir, Akdeniz ve Gülnar ilçesinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda şüpheliler yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement