MİLLİ YOL PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI ÖLMEZCAN OLDU - Son Dakika
Güncel

MİLLİ YOL PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI ÖLMEZCAN OLDU

MİLLİ Yol Partisi (MYP) İzmir İl Başkanlığı'nın iki adayla gidilen olağanüstü kongresinde 35 delegeden 28'inin oyunu alan Fatma Yıldırım Ölmezcan başkanlığa seçildi.

15.01.2023 21:16  Güncelleme: 21:21

MİLLİ Yol Partisi (MYP) İzmir İl Başkanlığı'nın iki adayla gidilen olağanüstü kongresinde 35 delegeden 28'inin oyunu alan Fatma Yıldırım Ölmezcan başkanlığa seçildi. Rakibi mevcut başkan Cavit Babur ise 7 oy aldı. MYP Genel Başkan Yardımcısı Ali Uysal, kongredeki konuşmasında, "Bu kongrenin kaybedeni yok. Kazanan da kaybeden de bizim insanımız? dedi.

Milli Yol Partisi Olağanüstü Kongresi Mustafa Necati Kültür Merkezi'nde, bugün yapıldı. Kongrede mevcut başkan Cavit Babur'un karşısına Fatma Yıldırım Ölmezcan aday olarak çıktı. Kongreye MYP Genel Başkan Yardımcısı Ali Uysal, ilçe parti başkanları ile çok sayıda partili ve davetli katıldı. Kongre öncesinde merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve geçen 30 Aralık'ta Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş anısına lokma döktürülüp, mevlit okutuldu. Ardından da saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

'MİLLİ YOL PARTİSİ, KİMSE YOKSA BEN VARIM DİYENLERİN HAREKETİDİR'

Kongrenin açılış etkinliğinin ardından konuşan Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Uysal, "Şu an yaşım 42, hiçbir siyasi çizgiye meyil vermedim, bu hareket ile büyüdüm. Muhsin başkanın izinden siyasi hayatıma devam ettim. Genel başkanımız Remzi Çayır 17 yaşında girdiği cezaevinden 31 yaşında çıktı ve 6 ay sonra yol arkadaşı, hücre arkadaşı, çile arkadaşı Muhsin başkanla önceki partiyi kurdu. Ömrünü, her şeyini, ekonomisini, feda etmiş bir insan. Şu an Milli Yol Hareketi yenilikçi bir harekettir. Mazlumların ve mağdurların yol yürüdüğü çileye talip olanların, kimse yoksa ben varım diyenlerin hareketidir. Kıymetli dava arkadaşlarım, kongremizin tekrar hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu kongrenin kaybedenin olmayacağını, kazananın da bizim insanımız, kaybedenin de bizim insanımız olacağını temennilerimle sunuyorum. Hepinizi Allaha emanet ediyorum" dedi.

Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Uysal'ın konuşmasının ardından, yeni MYP İzmir İl Başkanını seçmek için oy kullandı. 35 oyun 28'ini alan Fatma Yıldırım Ölmezcan başkanlığa seçildi. Rakibi Cavit Babur ise 7 oy alabildi. (DHA)

MİLLİ YOL PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI ÖLMEZCAN OLDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MİLLİ YOL PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI ÖLMEZCAN OLDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement