Minik Kızın Başbakan Sevgisi - Son Dakika
Güncel

Minik Kızın Başbakan Sevgisi

Minik Kızın Başbakan Sevgisi

Çeşitli açılışlar için Kütahya'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zafer Havalimanı'nın açılışı sonrası minik bir kızın ilgisiyle karşılaştı.

25.11.2012 15:04

Çeşitli açılışlar için Kütahya'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zafer Havalimanı'nın açılışı sonrası minik bir kızın ilgisiyle karşılaştı. Türkiye'nin ilk bölgesel havalimanı niteliğindeki Zafer Havalimanı'nın açılışını gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tören sonrası Zeynep Nur Karakuzu isimli 7 yaşındaki bir kız, "Canım Başbakanım seni çok seviyorum. Seni gördüğümde heyecanlanırım diye bunları ben söyleyeyim annem yazsın istedim. Bende yazardım ama 1. sınıfa yeni başladım. İnşallah okuma yazma öğrendiğim zaman yazarım. Seni daha çok yıllar başbakan olarak olmak istiyoruz" yazılı bir not kağıdı verdi. Mektubu okuyarak cebine koyan Başbakan Erdoğan ise minik kıza oyuncak verdi.

Kızının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini ifade eden anne Süheyla Karakuzu, kızının Başbakan Erdoğan'ın televizyona çıktığında çocuk programlarını izlemediğini söyledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Kızın Başbakan Sevgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement