Modern Beylikdüzü'ne Modern Hastane Geliyor - Son Dakika
Güncel

Modern Beylikdüzü'ne Modern Hastane Geliyor

Modern Beylikdüzü\'ne Modern Hastane Geliyor

Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu, Beylikdüzü Ramazan Kasabası'nı ziyaret etti.

29.07.2013 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Etkinlik Alanı'nı ziyaret eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, vatandaşların hastane isteklerine 'İki aya kadar Hastanenizin temelini atıyoruz' diyerek müjdeli haberi verdi.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Beylikdüzü'nü ziyaret etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, AK Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Öncü, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte AK Nokta ziyareti sorası Beylikdüzü Ramazan Kasabası'nı gezen Bakan Müezzinoğlu, burada vatandaşlarla sohbet etti.

Beylikdüzü'nün çok modern bir ilçe olduğunu belirterek, modern bir hastanenin de ilçeye yakışacağını ifade eden Bakan Müezzinoğlu, 300 yataklı modern hastanenin temelinin 2 aya kadar atılacağını müjdeledi. Hastane gibi birçok önemli hizmetin Beylikdüzü'ne getirildiğini de belirten Bakan Müezzinoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun'un çok başarılı bir yönetim sergilediğini kaydetti. Bakan Müezzioğlu'na, üzerinde resminin bulunduğu bir kupa ve isminin yazıldığı hat yazısı hediye edildi.

STK'ların İftarında Buluştular

Bu arada, gün içerisinde Beylikdüzü'nün bir başka önemli konuğu ise, Milli Eğitim eski Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer oldu. AK Parti'nin Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirdiği iftar programına katılan Dinçer, STK yöneticilerine Mısır'da yaşanan olayların yansımaları, barış süreci ve yeni Anayasa ve özgürlükler konusunda düşüncelerini aktardı.

Yakuplu Sosyal Tesisleri'ndeki programda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun ise, STK'lara yönelik, Belediyenin Strateji Birimi tarafından sunulan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Başkan Uzun, Ramazan ayının bereketini, STK yöneticileriyle paylaşmanın kendilerini de mutlu ettiğini belirtti. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de konuşmasında, Ramazan ayının getirdiği mutluluk ve huzuru tüm toplumun paylaştığını dile getirdi. Bülbüllü, iftar yemeğine katılan STK temsilcilerine teşekkür etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ayrıca Etkinlik Alanı'ndaki Sivaslılar Derneği standını ziyaret eden MHP Milletvekili İlhan Kesici ile de sohbet etti. Başkan Uzun, Hz. Halit Camii altında bulunan lokalde iftar yemeği için gelen vatandaşları selamladı.

Etkinlik Alanı'ndaki sahnede ise Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Umut Mürare, seçkin ilahi ve eserlerini Beylikdüzü halkı için seslendirdi. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Başkan Uzun adına Mürare'ye çiçek verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Modern Beylikdüzü'ne Modern Hastane Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement