Nişantaşı'nda Ünlü Kafedeki Saldırıyla İlgili İzzet Çapa Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Nişantaşı'nda Ünlü Kafedeki Saldırıyla İlgili İzzet Çapa Gözaltına Alındı

Nişantaşı\'nda Ünlü Kafedeki Saldırıyla İlgili İzzet Çapa Gözaltına Alındı

Nişantaşı'nda ünlü bir kafede Hakan Başaran adlı kişinin vurulmasıyla ilgili Hürriyet yazarı, işletmeci İzzet Çapa ve ortağı gözaltına alındı. Saldırıyı yapan 2 kişi de polise teslim oldu.

31.03.2016 19:31  Güncelleme: 20:44

Nişantaşı'ndaki ünlü bir kafede yan masasında oturan iki kişi tarafından bacağından silahla vurulan Hakan Başaran (37) Hürriyet yazarı, işletmeci İzzet Çapa'nın muhasebecisi çıktı. Başaran polise "Beni İzzet Çapa vurdurttu" şeklinde ifade verince İzzet Çapa emniyette sorguya alındı.

2 ŞÜPHELİ TESLİM OLDU

Nişantaşı'nda önceki gün House Cafe'de yaşanan silahlı saldırıda 37 yaşındaki Hakan Başaran yan masasında oturan iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Başaran sol bacak ve baldırından yaralandı. İki şüpheli Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Hastanede tedaviye alınan Hakan Başaran'ın polise "Beni İzzet Çapa vurdurttu" yönünde verdiği ifade üzerine soruşturmayı Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri devraldı.

ÇEK ANLAŞMAZLIĞI İDDİASI

İddiaya göre Hakan Başaran, İzzet Çapa ve Şehmuz adlı bir kişinin ortaklığındaki şirketin muhasebe kısmında çalışıyordu. Hakan Başaran ile ikilinin arasında çek ödeme konusunda sorun oluştu. İşletme ortakları Hakan Başaran'a olan borçlarını zamanı geçmesine rağmen ödemedi. İşinden ayrılan Hakan Başaran aracılar vasıtasıyla şirket ortaklarına alacağının ödenmesi için mesaj gönderdi. İki taraf arasında devam eden mesajlaşma tehdit ve tahrik boyutuna ulaşınca önceki gün silahlı saldırı gerçekleşti. Yine iddiaya göre şüphelilerin saldırı öncesinde Hakan Başaran'ın kulağına, ''Şehmuz ismini sağda solda konuşma'' dedi.

ÇAPA GÖZALTINA ALINDI

Polis İzzet Çapa ve ortağını emniyete çağırdı. Hürriyet yazarı Çapa, Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. Organize Polisi tarafından saldırıyı aydınlatmak için derinleştirilen soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

"BÜRÜKSEL SALDIRISINI BEN GERÇEKLEŞTİRDİM"

Olay sonrası Sözcü gazetesine konuşan İzzet Çapa, "söz konusu şahıs benim yanımda officeboy olarak çalışıyordu, bir süre önce kendisini işten çıkarmıştım" dedi. İzzet Çapa ayrıca, yaptığı açıklamada esprili bir şekilde, "Bu saldırıyı değil ama, Brüksel saldırısını ben gerçekleştirdim" diye sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nişantaşı'nda Ünlü Kafedeki Saldırıyla İlgili İzzet Çapa Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement