Nt Mağazaları 103. Şubesini Açtı - Son Dakika
Güncel

Nt Mağazaları 103. Şubesini Açtı

Nt Mağazaları 103. Şubesini Açtı

İzmir Merkezli Nil Kırtasiye Ve İstanbul Merkezli Tuna Kırtasiye'nin 1999 Yılında Birleşmesi Sonucunda 36 Şube İle Faaliyete Başlayan NT MAĞAZALARI, 103. Şubesini Ankara Karanfil Sokak'ta Açtı.

01.06.2010 13:24

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından "2010 Yılının Altın Markası" olarak belirlenen ve dernek tarafından tüm tüketicilere tavsiye edilen marka olan NT Mağazaları şube zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye geneli ve yurtdışında kitap, kırtasiye ve teknoloji alanında hizmet veren NT Mağazaları Ankara Karanfil Sokak'ta açtığı mağazasıyla şube sayısını 103'e çıkardı.

Ankara'nın en işlek mekanlarından biri olan Karanfil Sokak'ta açılan NT Mağazaları'nda sınavlara hazırlık ve diğer kitap çeşitleri, kırtasiye ürünleri, bilgisayar, elektronik ürünler ve daha bir çok kategoride ürün satışı yapılıyor. Kitap merkezli bir yaşam oluşturmak amacıyla satış hizmeti dışında kültürel faaliyetlere de ev sahipliği yapacak mağazanın alt katında bir kültür merkezi oluşturma hazırlıkları devam ediyor. Bu mekan sayesinde imza günleri, yazar-okur buluşmaları, konferanslar, çocuklara yönelik aktiviteler düzenleyecek olan NT Karanfil Mağazası Ankaralıların yeni kültür merkezi olacak. NT Mağazaları ayrıca Ankara'da Beşevler, Demetevler, Keçiören, Kızılay, Kızılcahamam ve Sincan şubeleriyle de hizmet veriyor.

NT Mağazaları'nın şube açma çalışmaları ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz NT Mağazaları Genel Müdürü Şeref Zekai KOLAK, "Yeni şubeler açmadaki en büyük hedefimiz kitap merkezli bir yaşam oluşturmaktır. Gelişmekte olan ülkemizde kitaba olan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. NT olarak bu ihtiyacı karşılamak en büyük görevimizdir." şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nt Mağazaları 103. Şubesini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement