Ordu - Aşkları Engel Tanımadı - Son Dakika
Güncel

Ordu - Aşkları Engel Tanımadı

Ordu - Aşkları Engel Tanımadı

Aşkları engel tanımadıOrdu'nun Ünye İlçesi'nde, ikisi de bedensel engelli olan Ahmet ve Ayşe Kaymak çiftidüğünlerinde ilk danslarını tekerlekli sandalyelerinde yaptı.

12.07.2016 14:01

Aşkları engel tanımadı

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde, ikisi de bedensel engelli olan Ahmet ve Ayşe Kaymak çiftidüğünlerinde ilk danslarını tekerlekli sandalyelerinde yaptı.

Ünye'de yaşayan bedensel engelli 42 yaşındaki Ahmet Kaymak, aşık olduğu kendisi gibi bedensel engelli 39 yaşındaki Ayşe Topaloğlu'na sosyal medya üzerinden evlilik teklif etti. Ayşe Topaloğlu da evlilik teklifini yine sosyal medya üzerinden kabul etti. Çiftin ailelerinin de onay vermesinin ardından dün düzenlenen düğünle engelli çift evlendi. Ünye Ticaret Lisesi Salonu'nda yapılan düğün töreninde ilk danslarını tekerlekli sandalyelerinin üzerinde yaptı. Çiftin ailesi ve yakınları da düğünde mutluluklarını paylaştı.

İstek ve azmin engel tanımadığını söyleyen Ahmet Kaymak, "Uzun süredir ona aşıktım. ama söylememiştim. Bir gün karar verdim hislerimi anlattım. Sonra sosyal medya üzerinden evlilik teklifinde bulundum. O da kabul etti. Çok mutlu oldum. 6 ay önce nişanlandık, bugün de evlendik" dedi.

Ayşe Topaloğlu ise eşi ile engelliler derneğinin faaliyetleri sırasında tanıştığını belirterek "Ahmet beni ilk tanıştığımızdan bu yana seviyormuş. Sonra ben de kendisine karşı bir şeyler hissetmeye başladım. Evlilik teklifinde bulununca kabul etim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu - Aşkları Engel Tanımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement