Oyaca ve İkizce'de Kültür Evi Sevinci - Son Dakika
Güncel

Oyaca ve İkizce'de Kültür Evi Sevinci

Oyaca ve İkizce\'de Kültür Evi Sevinci

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür evi projesi kapsamında Oyaca ve İkizce Kültür Evlerinin temeli törenle atıldı.

17.09.2012 15:14

Gölbaşı Belediyesi'nin her mahalleye kültür evi projesi kapsamında Oyaca ve İkizce Kültür Evlerinin temeli törenle atıldı. Her mahallenin kültür evine kavuşturulması için seferber olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sosyal ve kültürel açıdan önemli gördüğü kültür evlerinin Gölbaşılılar için önemli bir hizmet olduğunu ifade etti.

OYACA VE İKİZCE'DE TEMEL ATMA TÖRENİ

Her mahalleye bir kültür evi projesi kapsamında Oyaca ve İkizce'de yapılacak kültür evlerinin temelleri Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından törenle atıldı. Temel atma törenlerinde konuşan Başkan Odabaşı, inşaatların kısa sürede tamamlanacağını ve vatandaşlarla birlikte açılışlarını da yapacaklarını söyledi.

Kültür evlerinin Gölbaşı'nın mahallelerine büyük bir prestij kazandıracağını ifade eden Başkan Yakup Odabaşı, konuşmalarında özetle şunları söyledi:

"Söz verdiğimiz kültür evlerinin temellerini hep birlikte atmanın mutluluğu içindeyim. Temellerini attığımız kültür evleri vatandaşlarımıza çok yönlü olarak hizmet verecek. Kültür evlerinin içinde muhtarlık bürolarının yanı sıra çok amaçlı salon, mutfak ve lavabolar yer alacak. Vatandaşlarımız buralarda düğünlerini, toplantılarını da rahatlıkla yapabilecek. Temellerini attığımız Oyaca ve İkizce Kültür Evleri Gölbaşımıza hayırlı olsun."

Temel atma törenlerine MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bu arada temel atma törenlerinin ardından Oyaca ve İkizceli vatandaşların da katıldığı bir yemek verildi. Oyaca'da kültür evinin temel atma töreninin ardından düzenlenen yemekte konuklara etli pilav ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oyaca ve İkizce'de Kültür Evi Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement