Özhan, Ramazan Sofralarına Lezzet Katıyor - Son Dakika
Güncel

Özhan, Ramazan Sofralarına Lezzet Katıyor

Özhan, Ramazan Sofralarına Lezzet Katıyor

Özhan Marketler Zinciri, Ramazan ayı boyunca, leziz iftar menüleri hazırlamak isteyen dostlarının sofralarına bereketi taşımaya devam ediyor.

26.06.2014 09:14  Güncelleme: 09:25

Geleneksel hale gelen erzak paketleri ile kaliteli ve zengin çeşitli alışveriş imkanı sunan Özhan, bu yıl da Ramazan'ı; ekonomik, standart, özel ve lüks erzak paketleri ile karşılıyor.

Her yıl Ramazan ayında hizmette ve kalitede sınır tanımayan Özhan Marketler Zinciri, "Hizmetin dostluğa, kalitenin damak zevkine, alışverişin avantaja dönüşmesi" sloganıyla Özhan dostlarının sofralarına bereketi taşımaya devam ediyor. Özhan, kendi markalarından oluşan ürünlerin de yer aldığı ekonomik, standart, özel ve lüks erzak paketleri ile ramazan sofralarına bu yılda lezzet katmaya hazırlanıyor.

Özhan'ın, dostlarının bereketli bir Ramazan ayı geçirmelerini sağlamak için, seçkin iftariyeliklerden oluşan zengin içerikli erzak paketleri yoğun ilgi görüyor. Ramazan paketleriyle ilgili çeşitli alternatifler hazırlayan Özhan, Ramazan ayına özel hizmetler de sunuyor. Ramazan için sunulan erzak paketleri her bütçeye uygun hazırlanırken, tüketicinin istediği markalarla paket oluşturma rahatlığı da bulunuyor.

ÖZHAN KART İLE RAMAZAN ALIŞVERİŞİ DAHA KEYİFLİ

Özhan Marketler Zinciri'nin hazırladığı erzak paketleri; Özhan markalı ürünlerin yanı sıra çay, şeker, tuz, kahve, un, salça, sıvı yağ, reçel, kahve, makarna ve birçok bakliyat ürününü de içinde bulunduruyor. Özhan ayrıca, Özhan Kart'a özel indirimler ve promosyonlarla Özhan dostlarına keyifli bir ramazan alışverişi sunuyor.

Erzak paketlerinin yanı sıra Ramazan ayı boyunca fabrika, şirket, dernek gibi işletmelere yönelik uygulanan alışveriş çekleri ile erzak taşıma zahmeti ortadan kalkarken, her çalışan tüm Özhan şubelerinden dilediği gibi alışveriş yapma olanağı da buluyor.

Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, Özhan dostları için hazırlanan erzak paketlerinin ürün zenginliğinin yanı sıra fiyat bakımından da uygun olduğuna dikkat çekti. Ramazan ayında manevi değerlere de sahip çıkıldığını dile getiren Yılmaz, "Ramazan ayının manevi ortamını fırsat bilerek dar gelirli insanlara yardım etmek isteyen dostlarımız, erzak paketleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar ve sahur sofralarını da zenginleştirebiliyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özhan, Ramazan Sofralarına Lezzet Katıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement