Pakistan Başkonsolosluğu'nda İftar Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Pakistan Başkonsolosluğu'nda İftar Programı Düzenlendi

Pakistan Başkonsolosluğu\'nda İftar Programı Düzenlendi

Pakistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda düzenlenen iftar programına Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi, İstanbul Başkonsolosu ve Türkiye'deki diğer diplomatik temsilciler katıldı. İftar programında Pakistan'ın yöresel yemekleri ikram edildi ve konuşmalar yapıldı. Ak Parti İstanbul Milletvekili, Türkiye ile Pakistan arasındaki dostluğun ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

22.03.2024 21:59  Güncelleme: 22:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pakistan'ın Beşiktaş'ta bulunan İstanbul Başkonsolosluğu'nda iftar programı düzenlendi.

Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Cüneyd ve İstanbul Başkonsolosu Numan Aslam ile Ak Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün ve farklı ülkelerin İstanbul'daki diplomatik temsilcileri iftar programına katıldı.

Davetlilere iftarda Pakistan'ın yöresel yemekleri ikram edildi, ardından Pakistan'ın İstanbul Başkonsolosu Aslam, bir selamlama konuşması yaparak tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Aslam'ın ardından konuşan Ak Parti İstanbul Milletvekili Ercan, "Türkiye ile Pakistan arasındaki ilişkiler köklü bir geçmişe dayanmakta, sağlam temeller üzerine inşa edilmekte, her alanda sürekli gelişen ve güçlenen bir dostluk ve kardeşlik oluşturmaktadır." dedi.

Asrın felaketi olarak nitelenen 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından Pakistan'ın arama kurtarma ekipleri, tıbbi malzeme ve acil yardım gönderdiğini hatırlatan Ercan, bu dayanışma ve desteğin unutulmayacağını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pakistan Başkonsolosluğu'nda İftar Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement