Pamuk: "Bu Memleket, Vatanını Seven Kahraman Askerlerimize Her Zaman Sevgi ve Saygı Duyar" - Son Dakika
Güncel

Pamuk: "Bu Memleket, Vatanını Seven Kahraman Askerlerimize Her Zaman Sevgi ve Saygı Duyar"

Pamuk: "Bu Memleket, Vatanını Seven Kahraman Askerlerimize Her Zaman Sevgi ve Saygı Duyar"

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi Muharip Gaziler Derneği ve şehit ailelerini ziyaret etti.

25.08.2017 12:41

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi Muharip Gaziler Derneği ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Başkan Pamuk, ziyarette gazilerle bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Pamuk, gazilerin istek ve sorunlarını da dinledi.Burada konuşan Pamuk, "Vatanını seven kahraman askerlerimize her zaman sevgi ve saygı duyar. Muharip gazilere gösterdikleri samimi misafirperverlik için teşekkür ederim" dedi.

Buradaki ziyaretin ardından Pamuk, 2016 yılında Mardin Dargeçit'te şehit olan Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin'in ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Aslan'ın ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Pamuk, "Şehit ailelerimiz bizlere şehitlerimizin emanetidir. Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Bugünde onların dualarını aldık. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pamuk: 'Bu Memleket, Vatanını Seven Kahraman Askerlerimize Her Zaman Sevgi ve Saygı Duyar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement