Protokole Boğaz İftarı - Son Dakika
Güncel

Protokole Boğaz İftarı

Protokole Boğaz İftarı

Boğaza karşı iftar yapan protokol, geziden oldukça memnun kaldı.

06.08.2011 16:02

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği 'Boğaz Turu'nun bu seferki konukları Beylikdüzü protokolü oldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un davetlileri olarak 'Boğaz Turu'na katılan Beylikdüzü ilçe protokol üyeleri boğaz turu sırasında İstanbul'u yeniden tanıma fırsatı yakaladılar. Aralarında Avcılar Kaymakamı ve Beylikdüzü Kaymakam Vekili Savaş Dinç, Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin bulunduğu çok sayıda protokol mensubu ve aileleri Boğaz gezisi ile birlikte iftarlarını Boğaz'da açmanın keyfini yaşadılar. İstanbul Boğazı civarında bulunan Cemil Topuzlu Parkı'nda iftarlarını yapan üyeler, yine boğaz manzarası eşliğinde Beylikdüzü'ne döndüler.

İlçede 40 gün 40 gece Boğaz Turu programıyla her gün 700 kişiye boğaz da iftar açma keyfi yaşattıklarını dile getiren Başkan Uzun, bu özel iftarı bu kez ilçe protokol üyeleri ile paylaşmanın memnuniyeti içerisinde olduğunu söyledi.

Urfa Sıra geceleri Beylikdüzü'nde

Protokole verilen iftarın ardından Beylikdüzü'nde bulunan Ramazan Kasabası'na geçen Başkan Uzun, burada Urfa Sıra Geceleri ekibi Zekeriye Ünlü'nün konserini izledi. Ünlü'nün türkülerden oluşturduğu konser konsepti Beylikdüzü halkı tarafından büyük beğeni topladı. Vatandaşlar Ünlü ve Urfa Sıra Geceleri Ekibi'nin söyledikleri türkülerle mendil sallayıp, halay çektiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Protokole Boğaz İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement