Rammar Market'in Açılışını Başkan Uzun Yaptı - Son Dakika
Güncel

Rammar Market'in Açılışını Başkan Uzun Yaptı

Rammar Market\'in Açılışını Başkan Uzun Yaptı

Rammar Market, Yakuplu İhlas 1'de yer alan yenilenen mağazasını törenle hizmete açtı.

30.03.2013 09:26

Yakuplu İhlas 1'deki Büyük Çarşı'nın en alt katında bulunan ve yenilenme çalışmaları tamamlanan Rammar Market'in açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun yaptı.

Açılış törenine Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Karadağ, Koordinatör Nihat Erder, Bölge Müdürleri Ümit Orhon, Said Karadağ, Emre Aktaş, Marmara Mağazası Müdürü Fatih Gürbüz, firma yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Başkan Uzun, "7 yıldır burada hizmet veren ve mekanını büyüten Rammar Market'in yönetimi müşteri memnuniyetini sağlamak, daha sağlıklı, daha kaliteli, daha uygun fiyatla hizmet verebilmek adına mağazayı yenileyerek hizmete açıyor. Tabi ki her şey insanlarımızın yaşam standartlarını daha yukarıya çıkarmak için gerçekleşiyor. Ben emeği geçenleri şahsım ve sizler adına kutluyorum" dedi.

Başkan Uzun açılışın ardından esnafı da gezerek, esnafa işlerinde kolaylıklar diledi. Gezi sırasında vatandaşlar ve çocuklar Başkan Uzun'a yoğun ilgi göstererek, kendisi ile fotoğraf çektirdi. Programa Marmara Mahalle Muhtarı Vezir Ocak da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rammar Market'in Açılışını Başkan Uzun Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement