Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Kaza Yapan Gazeteciyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Kaza Yapan Gazeteciyi Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Kaza Yapan Gazeteciyi Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, geçen Kurban Bayramı'nda geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve hâla tedavisi süren Marmaris Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Temel Irmak'ı evinde ziyaret etti.
Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk,...

02.12.2013 14:54

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, geçen Kurban Bayramı'nda geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve hala tedavisi süren Marmaris Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Temel Irmak'ı evinde ziyaret etti.

Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin, AK Parti eski İl Başkanı Gültekin Akça, Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Şahin ve Marmaris Manşet Gazetesi sahibi Sabri Kesen'in de hazır bulunduğu ziyaret, yarım saat sürdü.

Gazeteci Temel Irmak, kendisine 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekilerle aralarında geçen diyalog hakkında bilgi verirken şöyle konuştu: "Sohbetimiz daha çok, sağlık üzerine yoğunlaştı. Hepimiz 'herşeyin başı sağlık' düşüncesinde birleştik. Sayın Bakan bana 'geçmiş olsun' derken, ben de sağlığıma kavuşmam da emeği geçen, başta Akdeniz Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin dünyaca ünlü değerli doktorları, aynı üniversitenin Personel Daire Başkanı ve Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Gülez ile Muğla Araştırma Hastanesi olmak üzere tüm sağlık mensuplarına, dolayısıyla Sağlık Bakanlığı'na teşekkürlerimi ilettim. Hastanelerde gördüğüm, ilgi, çağdaş, refah ortam sebebiyle de bir vatandaş olarak kendilerini tebrik ettiğimi dile getirdim. Sayın Bakanımız da vatandaşlarımızın sağlığı için gayret etmeyi sürdürmekte kararlı olduklarını kaydetti." - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Kaza Yapan Gazeteciyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement