Sahil Güvenlik'ten Uluslararası Sularda Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Sahil Güvenlik'ten Uluslararası Sularda Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Sahil Güvenlik\'ten Uluslararası Sularda Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Türk Arama Kurtarma Bölgesi sınırının 6 mil içerisinde uluslararası sularda, 'Saffet Ulusoy' adlı Ro-Ro gemisinde düşme sonucu yaralanan bir kişiyi kurtardı.

14.06.2016 16:48  Güncelleme: 19:03

Sahil Güvenlik, uluslararası sularda nefes kesen bir kurtarma operasyonuna imza attı. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, Türk Arama Kurtarma Bölgesi sınırının 6 mil içerisinde uluslararası sularda, 'Saffet Ulusoy' adlı Ro-Ro gemisinde düşme sonucu yaralanan bir kişiyi kurtararak Turgutreis limanında 112 Acil Sağlık Ambulansına teslim etti.

1 KİŞİ DÜŞME SONUCU YARALANDI

10 Haziran 2016 tarihinde saat 16: 17'de Girit adası 70 mil kuzeyinde, Muğla Turgutreis'e 90 mil mesafede seyir halinde olan 'Saffet Ulusoy' adlı Ro-Ro gemisinde bulunan bir kişinin düşme sonucu yaralandığı ve acilen tıbbi tahliyesine ihtiyaç olduğu Ana Arama ve Kurtarma Koordinasyon Merkezi (AAKKM) tarafından Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirildi.

SAHİL GÜVENLİK, SÜRATLE HAREKETE GEÇTİ

Görevlendirilen TCSG-101, tıbbi tahliye faaliyetinin emniyetli bir şekilde yapılması amacıyla sağlık personelini de alarak saat 17.10'da süratle harekete geçti.

AMBULANSA SAĞ OLARAK TESLİM EDİLDİ

TCSG-101 ve'Saffet Ulusoy' adlı Ro-Ro gemi Türk Arama Kurtarma Bölgesi sınırının 6 mil içerisinde uluslararası sularda, Muğla Turgutreis limanına 39 mil mesafede belirlenen randevu noktasında buluştu. Yaralanan kişi TCSG-101 tarafından saat 19: 00'da tahliye edilerek saat 20: 20'de Turgutreis limanında 112 Acil Sağlık Ambulansına sağ olarak teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahil Güvenlik'ten Uluslararası Sularda Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KARADENİZ: gemi ışita silahmı götürüyordu acaba 0 0 Yanıtla

Advertisement