Sana İhtiyacım Var" Kampanyasında Suriye'ye 8 Tır Yardım Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Sana İhtiyacım Var" Kampanyasında Suriye'ye 8 Tır Yardım Gönderildi

Sana İhtiyacım Var" Kampanyasında Suriye\'ye 8 Tır Yardım Gönderildi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından “Sana İhtiyacım Var” kampanyası çerçevesinde toplanan 8 TIR yardım malzemesi, Suriye’ye gönderildi.

24.03.2014 14:26

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından "Sana İhtiyacım Var" kampanyası çerçevesinde toplanan 8 TIR yardım malzemesi, Suriye'ye gönderildi.

İHH Kilis Basın Sorumlusu Zafer Ersoy, Öncüpınar Sınır Kapısı'nda yaptığı açıklamada, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı olarak Suriyelilere yardım etmeye devam ettiklerini belirterek, "Bugün 250'inci TIR'ımızı inşallah Suriyeli kardeşlerimize ulaştıracağız. İHH Kilis Bürosu olarak bugün 8 TIR'ı 'Sana İhtiyacım Var' kampanyası kapsamında Suriye içerisindeki kamplara ve çeşitli şehirlere ulaştıracağız. Anadolu'nun çeşitli illerinden gelen bu TIR'lar için Türk kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Yardımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu TIR'ların içerisinde un ve gıda kolileri bulunuyor. İnşallah bu yardımları ulaştırmaya devam ediyoruz" dedi.

TIR'lar Öncüpınar Sınır Kapısı'na giriş yaptı. Burada Suriye plakalı TIR'lara yüklenecek gıda malzemelerinin, Suriye'nin iç bölgelerine götürüleceği öğrenildi.

Öte yandan pasaportları bulunan Suriyelilerin Türkiye'ye giriş çıkışları Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden sürüyor. Bazı Suriyeliler Kilis'e gelirken, bazı Suriyeliler ise yanlarına aldıkları ihtiyaç malzemeleri ile birlikte ülkelerine dönüyor. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sana İhtiyacım Var' Kampanyasında Suriye'ye 8 Tır Yardım Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement