Şehidin Cenazesi Kars'a Getirildi - Son Dakika
Güncel

Şehidin Cenazesi Kars'a Getirildi

Şehidin Cenazesi Kars\'a Getirildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Adem Erenkara'nın naaşı, askeri helikopterle memleketi Kars'a getirildi.

27.09.2012 22:55  Güncelleme: 12:20

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı arasında çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Adem Erenkara'nın naaşı, askeri helikopterle memleketi Kars'a getirildi.

Şehit Uzman Çavuş Adem Erenkara'nın naaşının Kars'a getirilişinde Vali Eyüp Tepe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Zeki Gürcan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Uçar, bazı daire amirleri, şehidin yakınları ve vatandaşlar havaalanında hazır bulundu.

Askeri inzibatların omuzlarında getirilen naaşı gören şehit yakınları, gözyaşlarına boğuldular. Emniyet güçlerinin ve vatandaşların selam durduğu naaş, cenaze aracına konulduktan sonra morga götürüldü.

Protokol ve askeri erkan ise Kümbetli köyüne giderek cenaze çadırını ziyaret etti. Duaların edilmesi ve 'Fatiha' okunmasından sonra protokol üyeleri çadırdan ayrıldı.

ŞEHİT YAKINLARINDAN GAZETECİLERE TEPKİ

Bu arada, şehit yakınları, protokolün cenaze çadırını ziyareti sırasında gazetecilere tepki gösterdi. Çadıra alınmayan gazeteciler, kameralarını ve fotoğraf makinelerini kapatarak çadırın dışında bekledi.

Şehit uzman çavuşun cenazesi, 28 Eylül 2012 Cuma günü Kars Merkez Fethiye Camii'nde kılınacak Cuma Namazının ardından düzenlenecek törenden sonra köyünde defnedilecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehidin Cenazesi Kars'a Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement