Şehit Polis, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Polis, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Siirt'in Aydınlar İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve çıktığı kaymakamlık binası gözetleme kulesinden düşerek şehit olan polis memuru 32 yaşındaki Ömer Yazıcı, memleketi Uşak'ın Banaz ilçesinde düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna...

01.01.2013 16:54

Siirt'in Aydınlar İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan ve çıktığı kaymakamlık binası gözetleme kulesinden düşerek şehit olan polis memuru 32 yaşındaki Ömer Yazıcı, memleketi Uşak'ın Banaz ilçesinde düzenlenen resmi törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Aydınlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ömer Yazıcı, geçen pazar günü nöbet tutmak için çıktığı kaymakamlık binası gözetleme kulesinden dengesini kaybederek düştü. Ağır yaralanan, evli ve 1 çocuk babası Yazıcı, kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şehit polis Yazıcı için bugün memleketi Uşak'ın Banaz ilçesindeki Dilek Camisi'nde öğlende cenaze töreni düzenlendi.

Törene Vali Mehmet Ufuk Erden, Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner, CHP'li Banaz Belediye Başkanı Tahsin Erdem, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Osman Küçük, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, polis memurunun 2 aylık hamile eşi Gülşah Yazıcı, oğlu 1 yaşındaki Eymen Efe Yazıcı, annesi Safiye ile babası Tahsin Yazıcı, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit polisin eşi Gülşah Yazıcı, cenaze namazı öncesinde eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanıp gözyaşı döktü. Cenazede, Eymen Efe'nin şehit olan babasının şapkasını takıp, olup bitenden habersiz tabutu başındaki fotoğrafını öpmesi yürekleri dağladı.

Uşak İl Müftüsü Fuat Altıntaş'ın kıldırdığı namazının ardından, şehit polisin cenazesi tören mangasındaki polisler ve vatandaşlar tarafından omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracıyla Banaz İlçe Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazenin defin işlemi sırasında ise Banazlı gençler, mezarlık girişinde büyük Türk Bayrağı açtı. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis, Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement