Kılıçdaroğlu'nun Eşi ve Kızı Soma'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Eşi ve Kızı Soma'yı Ziyaret Etti

Kılıçdaroğlu\'nun Eşi ve Kızı Soma\'yı Ziyaret Etti

Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi ve kızı Soma'da ziyaretlerde bulundu. Selvi Kılıçdaroğlu ziyaret sırasında duygulu anlar yaşadı.

21.05.2014 16:19  Güncelleme: 17:36

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, 301 madencinin hayatını kaybettiği Manisa'nın Soma İlçesi'ne geldi. Kılıçdaroğlu ve kızı, faciada hayatını kaybeden tek yumurta ikizleri İsmail Çata ile Süleyman Çata'nın Bayat Mahallesi'ndeki baba ocağını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ailenin, facianın unutulmamasını istediğini belirtti.

İKİZLERİN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Soma İlçesi'ne gelen Selvi Kılıçdaroğlu, kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz'ü Bayat Mahallesi girişi yakınında CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan ile bir grup partili karşıladı. Kılıçdaroğlu ve kızı, partililerle ilk ziyaretini, faciada hayatını kaybeden 32 yaşındaki tek yumurta ikizleri iki çocuk babası İsmail Çata ile bir çocuk babası Süleyman Çata'nın, Bayat Mahallesi'ndeki baba evine yaptı. İki çocuğunu da faciada kaybeden 56 yaşındaki Ahmet Çata, evin girişinde taziyeye gelenleri karşıladı. Torunuyla evin kapısında Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri karşılayan maden işçilerinin annesi 53 yaşındaki Sevim Çata, gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz kadını, gözyaşlarına hakim olamayan Selvi Kılıçdaroğlu teskin etti. Kılıçdaroğlu ve partililer daha sonra eve girdi. Basın mensuplarının eve girmesine izin verilmezken, Kılıçdaroğlu aileyle yaklaşık 20 dakika sohbet etti.

KONUŞAMADI

İkizlerin evinden çıkan ve oldukça üzgün olduğu görülen Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının sorusu üzerine "Bir şey söyleyemiyorum" dedi. Daha sonra mahallede bulunan bakkalın önünde, mahallede yaşayanlarla konuşan Kılıçdaroğlu, Aile özel olarak bir şey istemiyor. Madenlerle ilgili durumu basından da takip ediyoruz, eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Aile genel olarak bu konunun unutulmamasını istedi diye konuştu. Beraberindekilerle mahalleden ayrılan Kılıçdaroğlu, Soma Belediye Mezarlığı'na geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Eşi ve Kızı Soma'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ADANALI: KAMU KURUMLARINDA BAŞÖRTUSU YASAKLANMALI ... 19 54 Yanıtla
    SEBAHATTİN: YUĞ BE DEVE ÇOBANLARI HANGİ ÇAĞDA YAŞIYORUZ ELALEM TEKNOLJİ İLE UĞRAŞIYOR BUNLAR HALA BAŞÖRTÜYLE BEYİNLERİ BOŞ İNSANLAR 0 0 ADANALI: MILLETIN DEGIL DEVLETIN BEKASI ICIN COCUKLARIMIZIN GELECEGI ICIN BU SART...HEM BU ÜLKEDE SÖZDE MUSLUMANLIK VAR..BASÖRTUSU BAHANE...SONUCTA BASÖRTUSU ISLE GECLERIN OMUZLARDA GEZDIRDIGI AKP GENC KIZIDA GÖRDUK..YOLDA YOLAKTA ORMANDA CAYIRDA UNIVERSITEDE DE GÖRUYORUZ NE HALT YEDIKLERINI..GERCI BENDE ONLARDAN BIRINI YIYORUM AMA..OLSUN YINEDE KARSIYIMMM 0 0 Harbi ADANALI: Baban gelsinde yasaklasın 0 0
  • MAZLUM EMEKLİ ÖĞRETMEN: Emine hanım diye biri vardı Somali ye gidip show yapardı,şimdi nerede acaba. 26 35 Yanıtla
    SARUHAN: o şuan rabia ile uludereyle meşguldür kendileri SOMA ilgi alanına girmiyo sanırım hanfendinin. 0 0
  • ADANALI: TAYYIBIN SECMENI OLACAGIMA..DARBECILERIN KÖLESI OLURUM.... 29 32 Yanıtla
    Harbi Adanalı: Zaten öylesin 0 0
  • VATANDAŞ: TİMSAH GÖZYAŞLARIDIR. 47 6 Yanıtla
  • Mesut Özgemlik: chpli vs. li değilim fakat bu yapılan ziyaret iyidir anlamlıdır.Doğru yapmış.. Haaa birde bu recebin karısı vardı, mısırdaki rabiaya, çindeki myanmarmıydı neydi, yüzüne makyaj yapıp porselet tabak gibi parlatan... orada ağlayan biri o nerde o? 29 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement