Şevket Kazan 80 Yaşında Türkiye Turunda - Son Dakika
Güncel

Şevket Kazan 80 Yaşında Türkiye Turunda

Şevket Kazan 80 Yaşında Türkiye Turunda

Elif DEMİRCİ İZMİR, (DHA)- SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın danışmanı Şevket Kazan, yerel seçim öncesi çalışma yöntemini belirlemek için Türkiye turuna çıktığını belirterek, Şırnak'ta boş meydana bir saat konuştuğunu söyledi.

20.09.2013 14:09

Elif DEMİRCİ İZMİR, (DHA)- SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın danışmanı Şevket Kazan, yerel seçim öncesi çalışma yöntemini belirlemek için Türkiye turuna çıktığını belirterek, Şırnak'ta boş meydana bir saat konuştuğunu söyledi. Kazan, 'Şırnak'ta boş meydana konuşan kardeşlerinizden biriyim. Kaç kişi boş meydana konuşmuş. Bu millet üzülmesin, ülke ABD'nin uydusu olmasın, Obama'ya esir olmasın diye çalışıyoruz' dedi.

'PARLAMENTO UYUYOR'

SP'li Kazan, Türkiye'nin ABD'nin stratejik ortağı olmasına anlam veremediğini belirterek, 'ABD'nin Türkiye üzerindeki hedeflerini bilmeden kendi kuyumuzu kendimiz kazarcasına dış politika takip etmemiz ne kadar acıklıdır. ABD için Türkiye'nin stratejik ortağı deniyor. Lozan Antlaşması'nın hudutlarını tanımayan bir ABD nasıl stratejik ortak sayılır Hangi vicdan hangi izan buna razı olur Washington lobisi şu andaki Başbakan'ın başbakanlık yolunu açan lobidir. ABD'den medet ummak celladından merhamet beklemektir. Türkiye'nin her yerinde NATO'nun 30 adet tesisi var. Türkiye'nin her yerini ABD işgal etmiş. İçimizden vurulma tehdidiyle karşı karşıya olduğumuz noktada bu gerçeği kim söyleyecek Parlamento uyuyor. Kuzey Afrika, Mısır ve Suriye patladı. Şimdi sıra Türkiye'de. Vaatedilmiş topraklar Nil ve Fırat topraklarıdır' dedi.

'TÜRKİYE'NİN KURTULUŞ REÇETESİYİZ'

'BU YAŞTAN SONRA ADAY OLUNUR MU'

Kazan, 1989 yılında olduğu gibi yeniden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olup olmayacağını soran basın mensuplarına 80 yaşında olduğunu hatırlatarak, 'Bu yaştan sonra aday olunur mu Biz en iyisinin olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Erbakan Hocamızın dediği gibi, inanç tekeden süt çıkartır' dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şevket Kazan 80 Yaşında Türkiye Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement