Silopi'de Askeri Aracın Devrilmesi - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Askeri Aracın Devrilmesi

Silopi\'de Askeri Aracın Devrilmesi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Kaya'nın cenazesi Osmaniye'de toprağa verildi.

30.07.2012 18:01

Şırnak'ın Silopi ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Kaya'nın cenazesi Osmaniye'de toprağa verildi.

Mehmet Kaya'nın (42) cenazesi, Bahçe Devlet Hastanesi morgundan alınarak Hasanbeyli ilçesi Çolaklı köyündeki baba evine götürüldü. Burada yakınlarından helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, Çolaklı İlköğretim Okulu önündeki alana getirildi.

Düzenlenen cenaze töreninde, Osmaniye Vali Yardımcısı Naile Anlar ve Halit Deveci şehidin babası Kadir Kaya'ya (74) ve kardeşlerine başsağlığı diledi.

Törende şehidin oğlu Kadir (16) ve kızı Betül (12) tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Durdu Mehmet Kastal, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile vatandaşlar da katıldı.

Şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul cenaze namazını kıldırdı.

Namazın ardından şehidin cenazesi, Kirazcık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Muhabir: Ümit Kahrıman/ Mutlu Bozdağ/ Volkan Kaşık

Yayıncı: J.Jale Müminoğlu - OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silopi'de Askeri Aracın Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement