Silopi - Turizimcilerden Silopi?deki Terör Mağduru Öğrencilere Kitap Yardımı - Son Dakika
Güncel

Silopi - Turizimcilerden Silopi?deki Terör Mağduru Öğrencilere Kitap Yardımı

Silopi - Turizimcilerden Silopi?deki Terör Mağduru Öğrencilere Kitap Yardımı

Turizimcilerden Silopi'deki terör mağduru öğrencilere kitap yardımıMehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), (DHA)- GÜNEYDOĞU Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği (GATOB), Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde terör mağduru öğrenciler için 2 bin kitap dağıttı.

16.03.2016 16:20

Turizimcilerden Silopi'deki terör mağduru öğrencilere kitap yardımı

Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), (DHA)- GÜNEYDOĞU Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği (GATOB), Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde terör mağduru öğrenciler için 2 bin kitap dağıttı.

GATOB Başkanı Hüseyin Aslan, terör olaylarından etkilenen öğrenciler için gönüllü olarak topladığı 2 bin kitabı, Silopi İlçesi'ndeki Vatan İlkokulu ve Yavuz Selim İlkokulu öğrencilerine dağıttı. Aslan, Yavuz Selim İlkokulu ve Vatan İlkokuluna toplamda 2 bin kitap bağışladıklarını belirterek, Silopi'de yaşanan terör olaylarından dolayı öğrencilerin sıkıntı yaşadıklarını ve öğrencilerin vatana, millete faydalı olmaları için destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. Aslan, "İnanıyoruz ki kardeşlerimiz kitaplar ile bu terör belasından kurtulacaklar. Okudukça cehalet bitecek ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi eski günlerine dönecektir. Bu konuda bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vatan İlk ve Ortaokulu Müdürü Ali Bilgin, Başkanı Aslan'a teşekkür ederek, "Bölge olarak çok sıkıntılı bir süreç geçirdik. İnşallah bu kitaplar olumlu anlamda öğrencilerimizi teşvik edecek. Diğer sivil toplum kuruluşlarının da desteğini bekliyoruz. İnşallah GATOB diğer STK'lara örnek olur. Hüseyin beye teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Nagihan Kızıldağ ise kitap yardımının anlamlı olduğunu kaydederek, " Batman'dan misafirlerimiz vardı. Onları burada ağırladık. Onlar da bize 2 bin kitap getirdiler. Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği Hüseyin Aslan sayesinde bu kitaplar bize geldi. Bu yardımlarından dolayı onlara çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki o sevinci gördük. Yardımların devamını bekliyoruz. Çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi - Turizimcilerden Silopi?deki Terör Mağduru Öğrencilere Kitap Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement