SODES Projeleri İmzalanmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

SODES Projeleri İmzalanmaya Devam Ediyor

SODES Projeleri İmzalanmaya Devam Ediyor

DOĞAKA tarafından 8 Temmuz 2013 tarihinde ilan edilen ve 15 Ağustos 2013 tarihinde sonuçları açıklanan 2013 Yılı Sosyal Destek Programı-2 kapsamında başarılı bulunan ve destek almaya hak kazanan proje sahipleriyle sözleşmeler imzalanmaya devam ediyor.

08.09.2013 18:21

Programı kapsamında Çağlayancerit İlçesinden 2 başarılı proje destek almaya hak kazandı. Bu projelerden biri olan ve Çağlayancerit Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "SODES ile Okuyan Nesiller" proje sözleşmesi Çağlayancerit Kaymakamı Sn. Ersin Tepeli tarafından imzalandı. Daha sonra Kahramanmaraş Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sn Ertuğrul Kazancı, Tepeli'ye Ajansımızın program ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

2013 Yılı SODES-2 programıyla Kahramanmaraş ilinde; Çağlayancerit, Ekinözü, Nurhak ilçelerine 287.250 TL ödenek tahsis edilmiş olup toplam 5 adet başarılı proje desteklenmeye hak kazandı. Böylece toplamda 5 adet proje daha Kahramanmaraş ilimize kazandırılarak 2013 yılı için ilimizde uygulamaya geçen Sosyal Destek Programı proje sayısı 49'dan 54'e ulaştı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SODES Projeleri İmzalanmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement