Sporcu Beyza Şenonay Anısına Fidan Dikiliyor - Son Dakika
Güncel

Sporcu Beyza Şenonay Anısına Fidan Dikiliyor

Sporcu Beyza Şenonay Anısına Fidan Dikiliyor

İzmir'den üç aylık staj için gittiği Avusturya'da trafik kazasında hayatını kaybeden 2001 yılı Miss -Mr.

01.04.2012 18:13

İzmir'den üç aylık staj için gittiği Avusturya'da trafik kazasında hayatını kaybeden 2001 yılı Miss -Mr. Model yarışması finalistlerinden 19 yaşındaki Beyza Şenonay anısına arkadaşları ve ailesi Ege Orman Vakfı ile birlikte fidan dikimi kampanyası başlattı. Beyza Şenonay Korusu adıyla Seferihisar ilçesi Kavakdere alanında

fidan dikimi 13 Mayıs 2012'de gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Klübü buz pateni sporcusu Beyza Şenonay'ın ablası Sanem Şenonay; "Kardeşim Beyza

doğayı çok severdi. Arkadaşları tarafından daha önce onun anısına 62 fidan dikilmişti. Şimdi bu fidan dikimini büyütmek istiyoruz. Koru olması için, 1000 adet fidan dikimi için kampanya başlattık. Herkesi fidan dikimine çağırıyoruz."dedi.

Beyza Şenonay Korusuna bağış yapmak isteyenlerin Ege Orman Vakfı Denizbank Ege Kurumsal Kamu finansmanı ve ticaret merkez şube iban TR47 0013 4000 0042 5403 9000 01 nolu hesaba yatırabileceği belirtildi. Fidanların 4 TL olup, 13 Mayıs'ta bağışta bulunan herkesin fidan dikebileceği ifade edildi.

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Beyza, kendisini geliştirmek amacıyla Viyana Üniversitesi'nde üç aylık staj yapmak için bu ülkede yaşayan dayısı ile birlikte yola çıkmış, otomobili kullanan dayısı direksiyon başında uyuyunca bir araca çarpması sonucu savrulan otomobilde Beyza Şenonay hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sporcu Beyza Şenonay Anısına Fidan Dikiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement