Tüfad 2. Olgunlar Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Ankara Oldu - Son Dakika
Güncel

Tüfad 2. Olgunlar Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Ankara Oldu

Tüfad 2. Olgunlar Futbol Turnuvası\'nın Şampiyonu Ankara Oldu

Bu yıl 'Şöhretler Buluşuyor' sloganıyla düzenlenen ve 7 Nisan'da başlayan turnuva, Sueno Otel sahalarında yapılan final maçıyla sona erdi.

10.04.2014 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 'Şöhretler Buluşuyor' sloganıyla düzenlenen ve 7 Nisan'da başlayan turnuva, Sueno Otel sahalarında yapılan final maçıyla sona erdi. 20 takımın katıldığı turnuvada finali oynayan Ankara takımı, Kayseri takımını 5-2 yenerek şampiyon oldu. Turnuvada Batman takımı üçüncü, Bursa takımı ise dördüncü oldu.

Turnuvada ayrıca penaltı yarışlarında Bursa takımı birinci, Batman ikinci, Kayseri üçüncü ve Hatay dördüncü oldu.

Hedeften top geçirme yarışında ise Kırıkkale takımından Hamza Eviş birinci, Yalova takımından Yılmaz Kalaycı ikinci oldu. Turnuvada en centilmen oyuncu Zonguldak takımından Ahmet Birdal seçilirken, gol kralı ise Diyarbakır takımından Şirin Talva oldu.

Final maçının ardından dereceye giren takım ve sporculara, kupa ve madalyalarını TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, teknik direktörler Özkan Sümer, Metin Türel, Tınaz Tırpan, Fethi Demircan verdi. Turnuvaya sponsor olan firmalara da teşekkür plaketi sunuldu.

Gazetecilere açıklama yapan TÜFAD Başkanı Dilber, 50'nci yıl etkinlikleri kapsamında bu yıl 'Olgunlar Futbol Turnuvası'nın ikincisini düzenlediklerini söyledi. Dilber, Bu yıl turnuvamıza 55 şubemizden 20 takım katıldı. Antalya'da futbol adamlarını buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Bu yıl turnuva kapsamında Manavgat Belediyesi sponsorluğunda Şöhretler Karması maçı yaptık. Ayrıca 2014 yılının ikinci genel merkez yönetim kurulu ve şube başkanları toplantısını gerçekleştirdik dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüfad 2. Olgunlar Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Ankara Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement