Tumbullar'dan AK Parti'ye Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Tumbullar'dan AK Parti'ye Tam Destek

Tumbullar\'dan AK Parti\'ye Tam Destek

Şanlıurfa'da Tumbullar Ailesi düzenledikleri buluşma ile 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye destek vereceklerini açıkladı.

03.06.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urfalı Tumbullar Aşireti mensupları AK Parti'ye destek buluşması düzenledi. Aşiret üyelerine eşlik eden AK Parti Milletvekili adayı Seyit Eyyüpoğlu, üyelere teşekkür ederek çalışmalarını anlattı.

AK Parti adayı Seyit Eyyüpoğlu, partisinin Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Eyyübiye'ye bağlı Kendirci Mahallesi'nde Tumbul Aşireti tarafından düzenlenen buluşmaya katıldı.

Burada Tumbul Aşireti mensuplarına seslenen Eyyüpoğlu; "Tecrübeli bir siyasetçi olarak geçmiş hükümetleri de gördüm, mevcut hükümeti de gördüm. Rahmetli Özal bir atılım başlattı, sonrasında ise sevk ve idare asker ve polisin elindeydi. Özal'dan sonra Mesut Yılmaz Başbakan oldu. Bana şunu söyledi. Bu ülke asker elinden kurtulmayana kadar kurtulmaz. Biz ülkeyi değil asker bizi yönetiyordu. Biz proje yapıyoruz ama asker kabul etmeyince iptal ediliyor. 6 ay boyunca memur maaşları bono satarak ödeniyordu. Ülke bu haldeydi. Erken seçim kararı alıp resmen kaçtılar. 2002'de AK Parti geldi, ülke zengin oldu" dedi.

TUMBUL AŞİRETİ OLARAK HEPİMİZ AK PARTİLİYİZ

Tumbul aşireti adına konuşan Muhtar Ramazan Tumbul, Mahmut Tumbul ve Mehmet Tumbul ise, "Kendirci mahallesi ve Tumbul Aşireti olarak hepimiz AK Partiliyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun arkasındayız, Milletvekillerimizin arkasındayız, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, ilçe Belediye Başkanlarımızın arkasındayız. Allah Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin" diye konuştular.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Tumbullar'dan AK Parti'ye Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement