Tümöd Başkanlığına Prof.dr. Işıklı Yeniden Seçildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Tümöd Başkanlığına Prof.dr. Işıklı Yeniden Seçildi

Tümöd Başkanlığına Prof.dr. Işıklı Yeniden Seçildi
29.01.2010 09:51

Tüm Öğretim Elemanları Derneği (TÜMÖD) Genel Başkanlığına Prof. Dr. Alpaslan Işıklı yeniden seçildi.
TÜMÖD'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yapılan genel kurulda yönetim organları için seçim yapıldı.

Tüm Öğretim Elemanları Derneği (TÜMÖD) Genel Başkanlığına Prof. Dr. Alpaslan Işıklı yeniden seçildi.

TÜMÖD'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yapılan genel kurulda yönetim organları için seçim yapıldı. Yapılan seçimler sonucu Prof. Dr. Alpaslan Işıklı yeniden genel başkanlığa getirildi. TÜMÖD Genel Başkan Yardımcılıklarına Prof. Dr. Ayhan Özkul ile Prof. Dr. Recep Akdur seçildi. Öğr. Gör. Suay Karaman Genel Sekreterliğe getirilirken, Genel Sekreter Yardımcılığına da Doç. Dr. Gülen Elmas Arslan seçildi. Doç. Dr. Melek Diker Yücel Genel Sayman , Prof. Dr. Naki Selmanpakoğlu da üye olarak TÜMÖD'de görev yapacak.

Denetim Kurulu üyeliklerine şu isimler seçildi: Prof. Dr. Semih Koray (Başkan) ve Doç. Dr. Özge Uzun, Yard. Doç. Dr. Haydar Ejder (Üye)

Danışma Kurulu da şu isimlerde oluştu: Prof. Dr. Cevat Geray, Prof. Dr. Ünsal Yavuz, Prof. Dr. Tülin Oygür, Prof. Dr. Atila Bozkurt ve Prof. Dr. M. Tuba Ongun (ANKA)

(HF/BÜN)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tümöd Başkanlığına Prof.dr. Işıklı Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement