Türkiye Bu Fotoğrafla Tanımıştı! Bakan Çelik'in Katılacağı Programa Davet Edildi - Son Dakika
Güncel

Türkiye Bu Fotoğrafla Tanımıştı! Bakan Çelik'in Katılacağı Programa Davet Edildi

Rize'de sırtında taşıdığı keçisi ile gündeme gelen 11 yaşındaki Hamdüsena Bilgin, Bakan Faruk Çelik'in İzmir'de katılacağı programa davet edildi.

04.03.2017 12:41  Güncelleme: 13:03

Rize'nin İkizdere ilçesinde karda sırtında taşıdığı keçisi ile gündeme gelen 11 yaşındaki Hamdüsena Bilgin 10 Mart günü İzmir'de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılacağı programa davet edildi.

ÖZEL DAVETLİ OLARAK GİDECEK

İkizdere ilçesinin Yağcılar Köyü'nden olan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Hamdüsena Bilgin İzmir'deki davete babası Atilla Bilgin ile birlikte katılacak. Hamdüsena Bilgin 10 Mart cumartesi günü yapılacak toplantıya Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Genel Başkanlığı'nın davetlisi olarak gidecek.

TÜRKİYE BU FOTOĞRAFLA TANIMIŞTI

Rize'nin İkizdere İlçesi Yağcılar Köyü'nde yaşayan Hamdüsena Bilgin, geçtiğimiz aylarda doğum yapan keçisini sırt çantasına koyup karda ahıra taşımıştı. Yeni doğan yavruyu ise Tomi isimli çoban köpeğinin sırtındaki çantaya koyan Bilgin, bu esnada çekilen fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması ile Türkiye'de gündem olmuştu. Bilgin'in bu hareketi sevilen çizgi film karakterlerinden Heidi'ye benzetilmiş ve kendisine 'Rizeli Heidi' ismi verilmişti.

Türkiye Bu Fotoğrafla Tanımıştı! Bakan Çelik\'in Katılacağı Programa Davet Edildi

Son Dakika Güncel Türkiye Bu Fotoğrafla Tanımıştı! Bakan Çelik'in Katılacağı Programa Davet Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement