Uzman Çavuş Erdem'in Şehit Edilmesi - Son Dakika
Güncel

Uzman Çavuş Erdem'in Şehit Edilmesi

Uzman Çavuş Erdem\'in Şehit Edilmesi

Uzman Çavuş Erdem'in Şehit Edilmesi

18.12.2010 10:32  Güncelleme: 14:26

MHP Niğde İl Başkanı Hikmet Bekil, Mardin'in Dargeçit ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kenan Erdem'in, şehit edilmesinin, terörle müzakereden vazgeçilip, terörle mücadeleye geçilmesi gerektiğini ortaya koyduğunu belirtti.

MHP Niğde İl Başkanı Bekil, yaptığı açıklamada, Dargeçit'de şehit düşen Uzman Çavuş Kenan Erdem'in ailesine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Açıklamasında, yaşanan son gelişmelerin, terörle ilgili vahim boyutların ortaya çıktığını gösterdiğini ifade eden Bekil, 'Bölücü ve yıkıcı faaliyetlerin hız kazanması an meselesidir. Seçim sonrasına bırakılan silahlı mücadele seçime kadar fikri platformda kendini göstermektedir. Bu mücadelenin adı yıkımdır, bölücülüktür, fitnedir. Bu fitne ne acıdır ki son olarak aramızdan Kenan Erdem kardeşimizi almıştır' dedi.

Bekil, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Açılım safsatalarından güç alan bu zihniyet, kin ve nefret dolu düşünceleri içimizde haykırmaya devam ettikçe, ikili anadil, ikili eğitim ve ikili millet anlayışını körükledikçe huzur ve kardeşlik ortamının sağlanması imkansızdır. Bu nedenledir ki terörle müzakereden terörle mücadeleye geçmeye acil bir ihtiyaç vardır. Analar ağlamasın diyerek Mehmetçiğin annelerinin gözyaşlarını hiçe sayanlar, akan kan durmalı diyerek kan dökmeye devam edenlerin kardeşlik, barış, huzur ve refahtan söz etmeleri son derece gülünçtür.

Bu nedenledir ki teröristi muhatap almaktan vazgeçilmeli, İmralı canisinin teklif ve direktifleriyle akan kanın durdurulmasını beklemek derhal terk edilmelidir. Terörle etkin bir şekilde mücadele yapılmalı ve bu mücadelede güvenlik güçlerimizin moralini bozacak söz ve davranışlardan uzak durulmalıdır.'

(KZ-ZB-MHD) - NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uzman Çavuş Erdem'in Şehit Edilmesi - Son Dakika


Advertisement