Vali Su, Güvenlik Noktalarını Denetledi - Son Dakika
Güncel

Vali Su, Güvenlik Noktalarını Denetledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şırnak Valisi Ali İhsan Su'nun güvenlik noktalarını gezmesi Şırnak'taki terör operasyonu Valisi Su, kentin değişik noktalarında oluşturulan geçici güvenlik noktalarını denetledi Şırnak Valisi Ali İhsan Su, kentin değişik noktalarında oluşturulan geçici güvenlik noktalarını denetledi, görevli emniyet mensupları ile sohbet etti.

19.03.2016 16:43

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şırnak Valisi Ali İhsan Su'nun güvenlik noktalarını gezmesi Şırnak'taki terör operasyonu

Valisi Su, kentin değişik noktalarında oluşturulan geçici güvenlik noktalarını denetledi

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, kentin değişik noktalarında oluşturulan geçici güvenlik noktalarını denetledi, görevli emniyet mensupları ile sohbet etti.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ile mal güvenliğinin sağlanması için uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik güçlerince 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor.

Vali Su, Emniyet Müdürü Celal Sel, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocakalay ile kentin değişik noktalarında oluşturulan geçici güvenlik noktalarını denetledi. Burada görevli emniyet mensupları ile sohbet eden Su, Emniyet Müdürü Sel'den operasyonla ilgili bilgi aldı.

Okullar bölgesine de geçerek, güvenlik güçlerinin kaldığı binaları gezen Su, öğle yemeğini emniyet mensupları ile yedi.

Gazetecilerin sorusu üzerine TSK ve emniyet güçlerinin yürüttüğü müşterek operasyonun büyük bir kararlılıkla sürdüğünü aktaran Su, "Güvenlik güçlerimizin moralleri üst sevide" dedi.

Vali Su ve beraberindekiler daha sonra bölgeden ayrıldı.

Şırnak'ta devam eden operasyonda bugüne kadar 15 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi, 33 el yapımı patlayıcı imha edildi ve 579 ev teröristlerden arındırıldı.

Vali Su, Güvenlik Noktalarını Denetledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Su, Güvenlik Noktalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement